Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szőrös a hasam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szőrös a hasam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
szó sincs arról hogy teres lennék vagy bármi ilyesmi,csak mert azt mondják olyankor szokott.csak már egy ideje elég szőrös és méghozzá sötét is ezért eléggé zavar.borotválni nem szeretném inkább csak mondjuk halványítani vagy valami DIY ötletetek ha lenne amivel segíteni lehetne ezen akkor légyszíves írjátok meg,előre is köszönöm a válaszokat(legalábbis a normálisakat) 14/L sötétbarna haj,szem
2014. dec. 3. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a lézeres kezelés.Csak azt meg nem tudom,hogy veszélyes-e.
2014. dec. 3. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szemöldökcsipesz vagy epilálógép.

Előbbi ha csak pár szál, és lassan nő utána, utóbbi ha több is van és gyakran kell szedni.

Epilálógépből a Braunt ajánlom, a legegyszerűbb típus is tökéletes, MediaMarktban szokták állandóan árulni pár ezer forintért például.

2014. dec. 3. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
szőkíttesd ki, vagy gyantáztasd, ha ennyire zavar. de idővel el fog tűnni, ahogy a hormonok egyre fokozottabban fognak dolgozni benned. borotválni tényleg semmi esetre sem, mert az csak erősítené, és ált. a hason elég érzékeny a bőr is, nehogy szőrtüsző gyulladás legyen belőle
2014. dec. 3. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyanta, borotva.
2014. dec. 3. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Tetováltass rá egy gorillát:)
2014. dec. 3. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is szőrös,én leborotváltam.
2014. dec. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!