Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora probléma, hogy nem mondtam meg, hogy van barátom, csak amikor rákérdezett?
Egyetemen ismertem meg a srácot. Egy héten át nagyon jókat beszélgettünk, lelkiztünk, még vásárolni is eljött velem. Folyton hangsúlyozta, hogy értékes vagyok, növelni akarta az önbizalmam.
Teljesen baráti volt az egész dolog, soha nem nyomult rám. Megkérdezte, hogy van-e barátom, én meg mondtam, hogy igen. Erre kibukott, elhordott minden hazudós riherongynak, olyanokat mondott, hogy a barátom tuti valami magas, sportos bunkógyerek, és, hogy neki járnék inkább mint nő, mert ő pofozott helyre a padlóról (?!).
Tényleg abszurd a szitu, vagy pedig én rontottam el valamit?
Amúgy az a trükk, nem tudom, hogy te hogy nem ismerted, hogy említés szintjén mesélsz a barátodról az ELEJÉN a barátságnak.
És akkor világos lesz, hogy ki mit szeretne.
Na már megbocsáss, de miért vársz választ, ha csak az tetszik, aki aláírja, hogy a pasi nem normális?:) Ez tény úgy ahogy van, de kérdezted, hogy elrontottál-e valamit.
Lehet ez SZÁMODRA nem jelent semmit, hogy ennyit foglalkozol egy pasival barát-szinten, de mint mondtam ez sokaknak már több mint amit életükben bármikor kaptak egy lánytól. Ez neki sokat jelentett, azt hitte van köztetek valami. Ha az első pillanatban leszögezed, hogy neked barátod van, akkor nem lelkizett volna veled, nem kísér vásárolgatni, nem próbálkozik nálad. Szóval a kérdésedre válaszolva igen, mindenféleképp elrontottál valamit.
Egy ellenkező nemű barátod nem lesz lelki társad és ilyen közeli valaki akivel ennyi programot csináltok (oké, 10ből 1szer talán), mert neki valószínűleg többet fogsz jelenteni. De ez egy minimális része a sztorinak még az én véleményem szerint is, nem Veled van a baj, a sráccal. Attól még ez tény marad, nem voltak tisztázva a szabályok, és sokat kapott tőled. Ez így csattant le neki, ezért meg ő nem tehető hibássá. A reakciójáért igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!