Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora probléma, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora probléma, hogy nem mondtam meg, hogy van barátom, csak amikor rákérdezett?

Figyelt kérdés

Egyetemen ismertem meg a srácot. Egy héten át nagyon jókat beszélgettünk, lelkiztünk, még vásárolni is eljött velem. Folyton hangsúlyozta, hogy értékes vagyok, növelni akarta az önbizalmam.

Teljesen baráti volt az egész dolog, soha nem nyomult rám. Megkérdezte, hogy van-e barátom, én meg mondtam, hogy igen. Erre kibukott, elhordott minden hazudós riherongynak, olyanokat mondott, hogy a barátom tuti valami magas, sportos bunkógyerek, és, hogy neki járnék inkább mint nő, mert ő pofozott helyre a padlóról (?!).

Tényleg abszurd a szitu, vagy pedig én rontottam el valamit?

2014. dec. 3. 20:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Állítólag volt egy fiú, aki csatlakozni akart a lánybarátjához, amikor az elment karácsonyi ajándékot vásárolni. Mentek, mentek, a fiú nem vett semmit, a lány gondolta, rendben van, biztosan nem talált semmit, ami tetszett volna neki. Pár nappal később a fiú felháborodottan felhívta, hogy RANDIZTAK, miért nem viselkedik a lány ehhez illően...
2014. dec. 3. 20:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Amúgy az a trükk, nem tudom, hogy te hogy nem ismerted, hogy említés szintjén mesélsz a barátodról az ELEJÉN a barátságnak.

És akkor világos lesz, hogy ki mit szeretne.

2014. dec. 3. 20:15
 13/25 A kérdező kommentje:
Jól néz ki, de engem nem érdekel, mert csak a barátomat látom ilyen szemmel. Fel sem merült bennem, hogy bármi más lehetne ebből, annyira evidens volt, hogy barátság, és annyira ilyen módon közeledett ő is, hogy teljesen természetesen viselkedtem, és soha nem került szóba, hogy van-e barátom, vagy neki barátnője.
2014. dec. 3. 20:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudja a fiú egyértelműen kimondani/kimutatni, mit szeretne? Miért a lányé a felelősség, hogy fel nem tett kérdésre válaszoljon, de persze csak burkoltan, mert hátha félreérti a helyzetet, és bolondot csinál magából, de ha a fiú azt sem érti, akkor megint az ő hibája, hogy hitegette... Egy félreértés két ember felelőssége.
2014. dec. 3. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem a lányé a felelősség, csak sok felesleges idegeskedéstől mentheti meg az embert.
2014. dec. 3. 20:23
 16/25 To7ka ***** válasza:

Na már megbocsáss, de miért vársz választ, ha csak az tetszik, aki aláírja, hogy a pasi nem normális?:) Ez tény úgy ahogy van, de kérdezted, hogy elrontottál-e valamit.

Lehet ez SZÁMODRA nem jelent semmit, hogy ennyit foglalkozol egy pasival barát-szinten, de mint mondtam ez sokaknak már több mint amit életükben bármikor kaptak egy lánytól. Ez neki sokat jelentett, azt hitte van köztetek valami. Ha az első pillanatban leszögezed, hogy neked barátod van, akkor nem lelkizett volna veled, nem kísér vásárolgatni, nem próbálkozik nálad. Szóval a kérdésedre válaszolva igen, mindenféleképp elrontottál valamit.

Egy ellenkező nemű barátod nem lesz lelki társad és ilyen közeli valaki akivel ennyi programot csináltok (oké, 10ből 1szer talán), mert neki valószínűleg többet fogsz jelenteni. De ez egy minimális része a sztorinak még az én véleményem szerint is, nem Veled van a baj, a sráccal. Attól még ez tény marad, nem voltak tisztázva a szabályok, és sokat kapott tőled. Ez így csattant le neki, ezért meg ő nem tehető hibássá. A reakciójáért igen.

2014. dec. 3. 20:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha titkolod a szándékaidat, akkor meg sehová sem jutsz. Értem én a félénkséget, de én sem várom el, hogy olvassanak a gondolataimban és rám erőltessék, amit akarok, csak mert én kérni sem vagyok képes, nemhogy tenni érte.
2014. dec. 3. 20:26
 18/25 anonim ***** válasza:
Még el is hinném, hogy a kapcsolat mélységét értette félre, ha nem lett volna ott ez a 'hazudtál (miben is?), biztos felszínes vagy és a bunkókat szereted, járnál nekem, mert kedves voltam hozzád, de most hirtelen utállak'-hiszti.
2014. dec. 3. 20:30
 19/25 anonim ***** válasza:
2014. dec. 3. 20:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, hogy hibás-e a srác, viszont ahogy leírtam, úgy könnyen megelőzhető lett volna, és segítene igazi (baráti) barátokat találni.
2014. dec. 3. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!