Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen "félősek" a mai pasik?
Ha megismerkedek egy sráccal akár személyesen akár neten pár találkozó után beijednek! Vagy szimplán nem mernek oda jönni hozzám.
Átlagosnak tartom magam, főiskolán tanulok, vannak céljaim, nem iszok, néha cigizek, rengeteget edzek, főzők, és mosolygós, barátságos vagyok, hiszek Istenben.
Kinézetem: átlagos testalkat, szép arc.
Azt aláírom h makacs meg céltudatos vagyok, de már nagyon frusztrál h félnek a pasik tőlem :/ :(
De nem csak én gondolom így, hnem a barátnőim akik nálam sokkal szebbek és NEM beképzeltek.
nem vagyok túl vallásos!
Miért lenne ellentmondásos?
4-nél a pont.
Egy valódi hívőnek meg sose kell keresnie, hiszen állandó többszörös kisértésben van.Főleg a nők.
Szóval kamuzol.
akkor kamuzok! :/
azt hiszel amit akarsz
8 Még szép hogy elismered:D
De miért kell hazudozni magadról? Ettől még nem lesz pasid..ráadásul ha rájönnek a pasik a kamuzásodra(mert rájönnek) akkor olyan gyorsan lelépnek, hogy csak lesni fogsz:)
Szóval szerintem vedd észre, hogy nem éri meg nem önmagad felvállalni, másnak kiadni, és kamuzni. Hiszen csak te buksz. Neked fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!