Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem számít a szerelemben a távolság, a kor és a külső?
Ahogy észlelem azért a többségnek számítanak.
Főleg a külső sajnos
Igen, a többségnek számít. De azért ne mondjuk már rá olyanokra, akiknek legalább egyszer volt olyan kapcsolatuk, szerelmük, ahol ezek, vagy ezek közül egyik-másik, hogy álszent, meg hasonló marhaságok.
Meg azért a kérdés a szerelemre vonatkozott, nem arra, hogy első látásra a fiatalabb, szebb, vagy az öregebb, kevésbé szép fog megtetszeni. Hanem szerintem arra, hogy bele lehet-e valakibe szeretni, aki korban nem hozzánk illő, aki első látásra nem tetszik meg, vagy aki messze lakik és ezekre mindre voltak már példák a történelemben. :)
Nekem mindhárom számít.
Nem szeretnék huszonévesen 40+ -os nőkkel összejönni, na meg pedo hajlamaim sincsenek hogy 14-15 évesekre hajtsak.
Távolság szintén számít, ami kivételt képezhet, ha már összejöttetek és menetközben kerültetek ideiglenesen nagy távolságra egymástól. Úgy biztos nem jönnék össze senkivel, ha tudom, hogy messze lakik és ez nem is fog egyhamar változni.
Külső, ezt nem ecsetelem, számít.
Tavolsag: Az nem kapcsolat ha 2 havonta 1x talalkoztok.
Kor: Nem kor szamit hanem az abbol eredő generacios kulonbseg. Egy 45 es egy 15 eves nem egymasnak valo.
Külső: Akinek nem szamit az igenytelen.
Hogy itt milyen sok
hülye ember van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!