Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatnom kell az elvárásaimon, hogy barátnőm lehessen?
Mivel csak hosszútávú kapcsolatot szeretnék, rengeteg elvárásom van, hogy esetleg a "rózsaszín köd" elmúlása után is működhessen a dolog.
Kinézet szempontjából a legfontosabb számomra a szép arc. Ha a belső rendben van, akkor kevés az olyan lány, akiben nem tudnám megtalálni ezt a szépséget. :)
Belső tulajdonságok szempontjából viszont olyan elvárásokat állítottam fel, ami alapján még nem találtam olyan lányt, akit szívesen megismertem volna közelebbről is:
-Ne legyenek felszínes kapcsolatai. Nagyon idegesítő az a szokása a korosztályomnak, mikor "pusziii" meg "jajdeimádlak", közben egymás háta mögött kibeszélik a másikat. Nem kell mindenkivel jóban lenni, sőt. Csak akkor miért tesznek úgy, mintha úgy imádnák egymást.
-Gondolkozzon éretten, legyenek önálló gondolatai, ne mindig másokat kövessen. Legyen intelligens és művelt. Miért? Hogy tudjunk beszélgetni is. Előny, ha érdeklik a tudományok.
-Ne cigizzen, ne igyon. Néha 1-2 pohár belefér, de ne igya részegre magát, mert elég undorító tud lenni egy részeg ember. Hát még egy cigitől bűzlő ember.
-Introvertált legyen, tehát ne legyen a társaságok közepe. Én is ilyen vagyok, ezért ilyen lány illene hozzám is.
-Ne járjon bulizni.
Nagyjából ennyi, bár biztosan kifelejtettem még 1-2 elvárást.
Biztosan kifej
Írtál jó dolgokat, de van benne egy-két hatalmas baromság is.
"ne járjon bulizni, introvertált legyen" - Azért mert te ilyen vagy másnak miért kell? Nem ördögtől való dolog ha nyitott vagy(sőt) és eljársz szórakozni a barátaiddal.
1-es: Majdnem eltaláltad. :) 15.
2, 3: Ti hol éltek, hogy nálatok annyi ilyen lány van? :D
5-ös: Nem ördögtől való dolgok, igazad van. Ismerek olyan extrovertált, bulizni járó embert is, aki nem rossz ember. Egyébként nem sokat, a legtöbb bulizós embernek felszínesek a kapcsolatai. De mint mondtam, ismerek olyat, akinek nem.
Nem tartok senkit rossz embernek csak azért, mert bulizik, viszont én olyan lányt szeretnék, aki hasonlít hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!