Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép vagyok? Ha nem, akkor min kéne változtatnom?
2014. szept. 5. 22:20
4/16 anonim válasza:
Ez nem te vagy... Ezt a képet a minap láttam a kepfeltoltes.hu-n.
Nem szép dolog ismeretlen emberek képét kirakni ide!
5/16 anonim válasza:
Buta, üres tekintet, sertés orr, méretes toka, összeérő szemöldök, sárga fogak. Lógós mellek, szétfolyós alak. Első ránézésre is minden férfi álma vagy! F/20
6/16 anonim válasza:
hogy őszinte legyek, ha nem vigyorognál mint a tejbetök, akkor nem lenne egy szavam se, de így kiráz a hideg... már bocsi
7/16 anonim válasza:
Pfejj... nagyon csúnya vagy! Áááá... fúúj már...
8/16 anonim válasza:
Az alakod szerintem szép és te is az vagy, de jobban álna ha kiengednéd a hajad.
9/16 anonim válasza:
-Tedd renbe a szemöldököd.
-Csináltass egy csinosabb szemüveget,ami megy az arc formádhoz.
-Vegyél normális melltartót és húzd meg a pántját, hogy a melleid ne a hasadon legyenek.
10/16 anonim válasza:
Hajad,szemüvegen,ruhád,súlyod csak ezeken:) amúgy szépen nevetsz:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!