Szerintetek szép vagyok? Min kellene változtatnom? 10-ből hány pontot adnál?
2011. jan. 10. 09:25
1/29 anonim válasza:
jó az alakod és szép a mosolyod. az arcod sztem nem fullextra, de összegészében csinos vagy:)
2/29 anonim válasza:
Az első képed jobb. A párom azt mondta, hogy szerinte szép vagy. 8 pontot ajánlott meg neked.Én is 8 pontra értékellek.
3/29 anonim válasza:
Szerintem is csinos és szimpatikus vagy, jó az alakod. A hajad tűnik egy kicsit ápolatlannak, jobb lenne ha befestetnéd. 7 pont :)
5/29 anonim válasza:
A 2. képen borzasztó a sminked, a szemöldököd is nagyon erős, az első kép sokkal jobb! Kicsit erőltetett a mosoly is, de összességében helyes csajszi vagy, nálam 7 pont.
6/29 anonim válasza:
szép vagy,de a hajad szerintem is ápolatlannak tűnik
7pont
7/29 anonim válasza:
Szerintem ne változtass semmin.
Az elsö képed sokkal jobb, természetesebb.
Jó alakod van, szép az arcod és a hajad ami nagyon bejön, ezen felül jó a stílusod is.
21/F
8/29 anonim válasza:
jól nézel ki, de ne fesd a szemöldöködet. 7 pont
26L
9/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a tanácsokat.Jöhet még!
2011. jan. 10. 14:46
10/29 anonim válasza:
alakod az tényleg jó, hajad az nagyon nem tetszik.
6-7pontot adnék.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!