Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zsarolás, mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsarolás, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőm legjobb barátnőjét (legyen X) tartja sakkban a pasija. Regebben jó volt a kapcsolatuk és mint sok teenager, ők is cseréltek szexuálisabb töltetű képeket az elmult 3 év során.

A probléma ott kezdodik hogy mára ez a kapcsolat kihült, de a srac kvázi szexrabszolgakent tartja Xet, alkalom adtán ha ugy tartja kedve meg is veri, nem egyszer látták már lila foltokkal, horzsolásokkal. Kidobni viszont nem meri őt a lány mert akkor a képeit hozza nyilvánosságra.

Mit lehet tenni? Rendőrségnek nem akar szólni.

2014. dec. 1. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendőrségi feljelentés. Nincs miért cicózni.
2014. dec. 1. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennél a helyzetnél az is jobb, ha a képei kikerülnek. vagy tűr tovább, vagy elhajtja apasit, ezzel vállalva a képeket, de az kutyafüle szerintem a veréshez képest. Én simán bevállalnám azt inkább. Úgyis max pár napig beszélnek róla, és ennyi. Nincs értelme emiatt hónapokig rettegni és bántalmazva élni. REndőrségre mennék de még a mai napon. Voltam hasonló szituációban, zsarolt a pasi, merrt el akartam hagyni. Aztán megvágta az arcomat és kórházba kerültem, aztán mondtam neki hogy ebből rendőrség lesz, mert ezt én nem hagyom. Hőbörögve ugyan, de erre beijedt és lekopott lassan. Ja, és persze semmit nem váltott be a zsarolásaiból. Tehát megéri.
2014. dec. 1. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségre felesleges menni, ők csak akkor tudnak lépni, ha konkrét bűncselekmény történt. Ha a lány már elmúlt 18, akkor a kirakott képeiért sincs bünti.

Van egy pár éve bevált egy ismerősömnél bevált módszer. A szitu hasonló, a srác zsarolt a lányt de nem pucér képekkel hanem mindenféle megalázó dolgokkal. A lány baráti köréből összefogott pár srác, elmentek a lány pasijához és elmondták neki hogy hogyan helyes viselkedni egy lánnyal. A lány elhagyta, a srác kockáztatott. Kár volt...jöttek a haverjai és úgy megverték a gyereket hogy soha többé nem kereste a lányt...nem kockáztatott többet.

2014. dec. 1. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
En si voltam hasonlo helyzetben! Ha nem is akar rendorsegre menni, szuleinek szoljon, vagy olyan felnott rokonnak vagy baratnak akiben megbizik.
2014. dec. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!