Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az ideális korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az ideális korkülönbség egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy valaki szerint a szerelembnem korfüggő, de nekem pl. a 15 év feletti korkülönbség már bizarr, holott a környezetemben van példa 40 év korkülönbségre is, ahol gyerek is született... Egy másik ismerősnél, ahol 11 év a korkülönbség, ott látszólag nincs gond, de igázóból néhány év kezd előjönni az, hogy mennyire különbözőek is igények, a hölgy 60 éves, javában kirándulgatna így a nyugdíj küszöbén, de a férj ki sem mozdul, még a boltba sem megy el.

Másik családnál 3 év a korkülönbség, a féej a fiatalabb, de remekül működik minden, ötvenesek mindketten.

Másik férfi ismerős állandóan nála 20-25 évvel fiatalabb huszonéves lányokkal van, 1-2-3 éves kapcsolatok, ha rájuk nézem, nem látszik rajtuk, hogy dúlna a szerelem.

Engem már a 7-8 év különbség is zavarna, az előző kapcsolatomban 5 év volt a különbség, de valahogy azt is soknak éreztem, a mostaniban 3 év és szerintem valahol a -3 és 4 év közt van az ideális kűlönbség, de a 10-12 még beleférhet, de az ennél többet én nem tudom hova tenni. Elnézést attól, aki ebbe eseik bele, de tényleg nem tudom megérteni vagy felfogni, hogy ekkora korkülömbségnél azonos igények lehetnek. Persze lehet, hogy csak azért, mert a környezetemben sem látok igazán jól működő kapcsolatot ilyen korkülönbségnél.

Szóval szerintetek mennyi az ideális és mi az, amit még elfogadhatónak tartotok?

2014. dec. 1. 07:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a 4-8 év az ideális, az alatt nagyon sok a versenyhelyzet, a felett pedig a dominálás jellemző ...
jan. 3. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!