Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek egy francia bugyi vagy egy tanga szexibb? Kort is léccy!
És ha a francia akkor miért szexibb miért előnyősebb meg egyéb ami eszetekbe jutt róla...
És ha a tanga akkor miért szexibb miért előnyősebb meg egyéb ami eszetekbe jutt róla...
Kort is pls.
én mindig úgy gondoltam, hogy a tanga, de a férjem szerint a francia, szóval olyat hordok, mert neki akarok tetszeni :) meg kényelmesebb is.
27/L
Ha rajtad látnám akkor tudnám megmondani, de aki látja rajtad annak már nemszámít, nem ez alapján fog megitélni.
Am talán francia.
Köszönöm a válaszokat sokaknak a francia jönn be..
És csak egy pár embernek a tanga...
Igen én is úgy gondoltam h a tanga szexibb de döbenetemre 20-ból 18-c ember a franciára mondta h szexibb...
Még1x köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Az én páromnak is francia bugyi tetszik jobban, és én ennek igazán örülök, mert az tényleg sokkal lényelmesebb, ráadásul jobban is véd ilyen hideg időben (felfázás ellen).És szetem is jobb, mivel jobban kihozza a domborulatokat egy fenéken.
23/Nő, 28/Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!