Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek egy francia bugyi vagy egy tanga szexibb? Kort is léccy!
És ha a francia akkor miért szexibb miért előnyősebb meg egyéb ami eszetekbe jutt róla...
És ha a tanga akkor miért szexibb miért előnyősebb meg egyéb ami eszetekbe jutt róla...
Kort is pls.
Mindenkinek más a "sexy" de nálam a tanga elönyösebb mert szeretem ha egynönek normálsan látszik a feneke meg mindene...
A francia is "sexy" csak eléggé aztaz érzést adja a csávóba h inkább vissza akarod szoritani vele egy kicsit a uszógumit...
Dehát izlések és pofonok.
És 22éves vagyok.
1. nm ez volt a kérdés de tök m1.
2. köszönöm^^
mért akarná vele az uszogumit szoritani?? abbol is van ami csipőnél nem ér feljebb, a franciabugyi annyi hogy szélesebb oldalt.(mint a ffi simulós-száras alsó) az a kedvencem ami ugyanolyan széles oldalt mint hátul, szoval a fenék alja kinnvan kicsit, az meg tud bolonditani, sokkal szexybb _szerintem_ mint egy bármilyen tanga.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!