Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi szerint a francia bugyi szexibb mint a tanga, MIÉRT?
Hát amúgy szerintem azért mert túl sok csúnya nőt lehettet látni az utóbbi évtizedben tangában voltam strandon kiskoromba és egy dagadt nő tangát vett fel anyámék égtek rendesen a gyerekszáj miatt :D Megkérdeztem, hogy "anya az a néni meztelen" anya:"nem az csak tanga fürdőruha" én:"érdekes a néni fenekétől semmit nem látni belőle" És ezt meghallotta a néni úgy megtorpant aztán meg zutty úgyahogy van megfordultunk:D Véletlenül se legyen szemkontaktus :D
amúgy lehet azért mert elavult emléxem kiskoromba az a tipikus férfi alsógatyába volt mindenki a strandon a nők meg egyberészesbe aztán jött az a fajta ami teljesen olyan mint a mostani szűk boxeralsók a nőknek meg a külön részes fürdőruci most mindenki azt Amerika fílinges hálós térdig érő rövidnadrágot hordja. A vénasszonyok és dagaddt nők külön részest hordanak hogy "barnuljanak" hát a dagadt nem fog arányosan lebarnulni mert a nap se mindenható akkora felületet lebarnítani nagy dolog ráncok közé meg úgyse szűrődik a napfény. A 8 éves kislányon Top vagy mia tököm van amikor még nőiességnek jele sincs rajtuk. A nőknek meg most jött ez a francia stílus ami szerintem nemrossz elvégre minden fürdőruha szépen áll és jól néz ki csak nem mindegy mi van benne /min van rajta.
a franciabugyiba jobban néz ki benne a csaj feneke
nekem tetszetősebb...
Mert a tanga valojában bugyinak se minösithetö.Mivel hogy mindössze 2 "zsinegböl" meg egy tenyérnyi anyagbol áll.
Am én sem tudom pontosan megfogalmazni hogy mért de nekem is kifejezettem a francibigyi tetszik!
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!