Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak vajon? Tobbi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak vajon? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Maganyosnak erzem magam. Kudarcot vallok a noknel, nem ertem miert. Probaltam beszelgetni tobb lannyal akiket meg ismertem szemelyesen, volt mikor invitaltam kozos programra, pl menjunk el kocsmazmi, vagy fozzunk egyutt. De nem! Mit latok fb-on? Osszejottek egy troger lepukkant sraccal. Azt hittem lefordulok az agyrol! Ezek utan mar nem is erdekelnek soha sem, mert igenytelenek, hogy egy munkakerulo senkihazi igenytelennel jottek ossze. No komment! Masik baj az, hogy egyedul a telom van mint szorakozasi lehetoseg itthon, nem re ota elek Bp-en es nincs sz.gepem, ami videken volt az teljesen tonkre ment. Dolgozom, de masra kell a love. Eddig mindig kocsmaztam, szorakoztam, de most le kell allnom mert masra kell a penz! Nem tehetem meg, hogy minden hetvegen 5-10 ezer ft-ot eltapsoljak, az havi szinten pont jol jon nekem. Na de ott tartottunk, hogy maganyos vagyok sajnos. Keves haver van Bp-en, akik vannak vagy a csajukkal vannak, vagy meloznak vagy pihennek vagy a barati tarsasagukkak vannak en még nem tarzozom oda es csak neha vagyok hivva. Elnezest, ha panaszkodosnak tuntem de nem tul jo igy! 26F
2014. nov. 29. 23:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Ks
2019. máj. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!