Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Tobbi lent:
Van egy srac aki szeret engem es en is szeretem ot.De van egy baj hogy nem idevalosi.Talalkoztam vele es nagyon megtetszett de 8 orara van tolem es nem tudom mit tegyek hogy kezdjem el a kapcsolatot vagy nem.
12/L
Ne!
Egy ilyen távkapcsolat egyébként is nagyon necces és 100 emberböl 1-nek működik.
És nem 12 évesen!
1. a távkapcsolat nem kapcsolat.
2. 12évesen te hol akarsz kapcsolatot???
ennyi idős korban nem ezzel kell foglalkozni, úgyhogy szerintem ne...
Előttem már sokan leírták, de én is:
NE!!
8 óra még egy felnőttnek is rengeteg, nemhogy egy 12 (12!!!!!!!!!) éves gyermeknek.
Szerintem most inkább a tanulásra kéne koncentrálnod, elvégre, ha jól számolok, akkor 6.-os vagy, ami azt jelenti, hogy az év végidet már elkérik a középsulis felvételinél.
12 évesen talán nem ennek kéne a legnagyobb problémának lenni
amúgy meg azzal kezdted h szeretitek egymást aztán azt írtad h találkoztatok és megtetszett ... most akkor mivan?!
találkoztatok 1szer (v 1-2szer) és már ekkora a szerelem?
ugyan már :) ez nem szerelem szóval talán ki fogod bírni hogy csak barátként beszélgettek msnen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!