Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadnám a teljes életem, csak azért, hogy 10 percig ölelhessem a szerelmem, és érezhessem a testének a melegét?
Figyelt kérdés
Ti éreztetek már így?2014. nov. 28. 21:57
11/14 anonim válasza:
most is ezt erzem...hogy szorithassam erosen,erezzem ahogy dobok a szive es atjon a szeretete es beleszagoljak a gyonyoru hajaba....
12/14 anonim válasza:
én elüldöztem a szerelmemet.
ölelni vágyba kedvem érezni az illatát a teste melegét............
de a saját hibámból elmenekült és gyűlöl engem örökké.
most pedig veszett kutyaként szédelgek, vérző elfertőzött sebekkel, amiket csak ő tudna meggyógyítani..................itt vagyok és szó szerint a fél karomat odaadnám azért....óóó...ölelés.....nem......csak, hogy válaszoljon facen és ne tiltson le egyből, már ezért is a karomat adnám.
13/14 anonim válasza:
Na ez körülbelül olyan érzés, mikor a friss szerelmesek kirkálják, hogy "életem értelme", "örökké szeretni foglak" meg hasonlók. Aztán pár hónap múlva szakítanak...:D
14/14 anonim válasza:
Igen... több mint 2 éve nap mint nap. de sajnos ő soha nem lehet az enyém, de remélem hogy boldog, nekem ez a tudat is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!