Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levegyem a tiltást, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levegyem a tiltást, vagy azzal csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Volt barátomat facebookon letiltottam a szakítás után pár hónappal ,mert borzasztóan fájt,ha láttam valamit róla akár egy közös ismerős kapcsán is. A másik ok az,h féltem,h egy rossz pillanatában ír nekem ,és nehezebbé teszi a felejtést . Mert szerettem mikor szakítottunk is,csak nem tudtuk helyrehozni,mindketten sértve éreztük magunkat.

Azóta fél év telt el,és mostanában megfordult a fejemben,h leveszem a tiltást... Bennem van egy olyan érzés,h ő még benne lesz az életemben ,ugyanakkor tudom,h nem szabad reménykednem,csak rosszabb lesz.

Mostanra túl vagyok rajta olyan mértékben,h nem Ő már minden második gondolatom,hanem csak eszembe jut néhányszor. Úgy érzem haladok a felejtéssel .

Jó ötlet feloldani a tiltást? Attól félek,ha ír,akkor azzal zavar meg ...ha nem ír,akkor az lenne rossz számomra,belátnom,h már tényleg nem érdeklem.

Mit tanácsoltok?

18L

2014. nov. 27. 23:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy nem tudok rá haragudni..okom lenne rá,nem is egy ,de a harag ,,gyűlölet nem megy.

Inkább csak az elfogadás,h ő ilyen .

De nem nagyon szeretek a múlton agyalni,mert csak jobban felelevenül,és rosszabb.

2014. nov. 28. 00:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj e téren az elfogadással, hogy nem valódi elfogadás. Nyilván volt rossz tapasztalatod vele, nem is egy. Na ezeket kéne előkotornod az agyadból. Tudsz haragudni rá, csak egy kicsit akarni kell. Tudom, fura tanács.
2014. nov. 28. 00:06
 13/13 A kérdező kommentje:

hu hát ez tényleg fura.....

Defektes vagyok ilyen téren:D .... tényleg nem tudom,hogyan tudnék rá haragudni,az a baj,h magamra még inkább ...

Hibás voltam én is sok mindenben és gyötrődöm....

2014. nov. 28. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!