Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermek nőgyógyászhoz csak szülővel lehet menni? és kell előre időpontot kérni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 14:29
1/5 anonim válasza:
Mi az a gyermek nőgyógyász? Ilyen szerintem nincs.
2/5 anonim válasza:
hogy ne lenne gyermeknőgyógyász:S a gyermekek nőgyógyásza tudod... néha nekik is szükségük van rá, nem csak a szexuális élet kapcsán lehet valakinek problémája amivel nőgyógyászhoz fordul.
Egyébként magánorvosnál mindig kell kérni időpontot, ha nem magánorvos, akkor pedig meg kell kérdezni, és ha kell, akkor rögtön kérhetsz is.
3/5 anonim válasza:
amikor én voltam, eleve kórházban voltam, és noha 17 éves voltam, választhattam, hogy édesanyámmal, vagy egy nővérrel megyek át, javaslom a tinédzser ambulanciát, ott azt hiszem nem kell szülői kíséret
21/L
4/5 anonim válasza:
Ja és: nem kötelező szülővel menni, csak sokat segít a szorongáson
5/5 anonim válasza:
Nem kell kíséret.Az ifjúsági nőgyógyászaton nagyon rendesek,aranyosak a dokik,nagyon jól tudják,h a fiatalabbak kissé szoronganak ettől a témától.Én is voltam elég sokszor,mindig más doki volt,de mind nagyon aranyos,poénkodtak,próbáltak felvidítani-gondolom látták rajtam,h zavarban voltam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!