Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély, hogy ettől az együttléttől vagyok terhes?
"nem vagyok erre a kis akciomra egyáltalán büszke"
Legalább őszinte vagy. Én nem kövezlek meg.
Nem tudom, sajnos a kalkulációk egy nagy része nem mindig jön be. Ezért kalkulációk.
Nekem is volt majdnem hasonló, kalkuláltam, és sajna bejött a nem várt dolog. Neked nem kívánom ezt.
Ez besikerült,de a barátodtól,az biztos.Es valószinü,hogy 25.-én estél teherbe,mivel a ciklusod 30 napos, igy a 12.-ik napon lehetett a peteérésed.
De te most 2 pasit tartasz, voltál a barátoddal és még egyszer megcsaltad egy másikkal?Szuper!
A számadatok alapján valamelyik nap is te kérdezted a teherbeesés esetleges időpontját... na most már legalább tudjuk, miért. :D
Ugyanazt tudom mondani, amit akkor: a legesélyesebb az október 31-i teherbeesés (31 napos ciklusnál, akkor csak a nov.13-at írtad), de a 25. is játszik...
Az adatok alapján a peteérésed 29-30-án lehetett. A spermiumok odabent 3-5 napig életképesek általában.
Persze, ha rendkívüli peteérésed volt, akkor nem lehet kiszámítani. De ez ritka...
Az ultrahang meg... az méret alapján becsül. Nekem minden UH-n más-más kort becsültek meg, mint a valódi kora, mindig volt pár nap eltérés, volt, amikor két hetet nyúltak mellé. :D
#3: a 12. napon nem lehetett peteérése. A peteérés mindig a menzesz előtt van 14 nappal! Ez minden nőnél állandó! A ciklus első "fele", a peteéréses szakasz hossza az, ami változó.
Tehát ez esetben a menzesz kezdetétől a 16-17. nap!
Mikor fog az a világ eljönni, ahol a lányok TÉNYLEG azokkal fekszenek csak le, akiket szeretnek?
Tudom, utópia....
Jobb számolgatni, és esetleg más kölykét megszülni, mert "épp, így alakult, sajnálom...".
Ez a nap kérdése :D
Komolyan, baromi jó. :D
Tehát nem elég, hogy féreg módjára megcsaltad, még annyi sem volt benned, hogy gumival csináljátok. Most meg majrézol, hogy vajon ki az apa. :D
De tudod, mit? Én meg remélem, hogy nem barátodé a baba. Hogy miért? Azért, hogy ne kelljen a gyerek miatt egy olyan mellett maradnia, aki annyira sem tisztelte, hogy simán széttette másnak a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!