Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Épp nem volt óvszer, de nem bírtunk ellenállni...
Így azt csináltunk, hogy barátom betette és amikor érezte, hogy elmegy akkor előtte kivette.
Mennyi esély van rá hogy terhes vagyok?
(ovulációs nap előtt 4 nappal történt)
Amúgy én örülnék neki... :D
2014. szept. 15. 22:24
1/3 anonim válasza:
Hát én 80%, hogy terhes vagy. Majd csinálj egy teszt.
2/3 anonim válasza:
Miért pont 80%? Amúgy van aki évekig így védekezik és nem történik baj. Van akinek elsőre köt a gipsz. Szerencse/szerencsétlenség kérdése az egész.
3/3 anonim válasza:
Mivel az ovuláció előtti napokon is termékenyebb vagy, jó esélyed van rá.
Amúgy jogos kérdés, hogy miért 80%... Akkor sem 100%-os a dolog, ha beleélveznek az emberbe, van akiknél elsőre összejön, de olyan is, hogy az egészséges párok hónapokig, esetleg évekig próbálkoznak mire összejön nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!