Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esély arra, hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély arra, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
tegnap, vagyis ma nálam volt a pasim és nem volt megbeszélve de mégis eljutottunk odáig, hogy lefeküdjünk és nekem ez volt az első, nem használtunk gumit, előtte volt petting meg minden és akkor is kiverte és félek, hogy valahogy a cucc belém jutott nem tudom hogyan, de mostanában mindenki ilyen kérdéseket tesz fel és már teljesen ráparáztam erre a témára, de még ha úgy is lenne elég kicsi az esélye annak, hogy most pont olyan időszakban vagyok, hogy baj legyen... Van okom félelemre, vagy csak paranoiás vagyok?

2014. jún. 8. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Benned elment, vagy sem?

Ha nem ment el, akkor is lehetsz terhes.

Ha elment Benned, akkor valószínű.

72 órás tablettát írass, de gyorsan, legközelebb gumi!

Ja és legközelebb ne legyél ennyire buta!

2014. jún. 8. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"de mostanában mindenki ilyen kérdéseket tesz fel"

Mert már mindenki olyan ostoba, hogy védekezés nélkül megd*gatja magát.

Ráadásul előtte kiverte, szóval amikor téged d*gott, már az előváladékban is 100%, hogy volt sperma.

Igen, van okod a félelemre, és egyúttal gratulálok az értelmes pasidhoz. Ha te nem, legalább ő gondolkodhatott volna.

2014. jún. 8. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Oh, nyugodj meg, nem vagy paranoiás, teljesen jogos a félelmed, ugyanis lehetsz terhes. De hát akinek annyi esze van, hogy gumi nélkül illetve egyéb más védekezési forma nèlkül szexel, az számoljon a következményekkel is. Ugyanis akármilyen időszakodban vagy is, a védekezès nélküli aktusnak lehetnek nem várt következményei, még ha kevés rá az esély, de akkor is van......
2014. jún. 8. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:

van okod félelemre, mert nem védekeztetek, lehetsz terhes.

nem attól, hogy a barátod előtte kiverte és kerülhetett beléd, hanem aktus közben az előváladék is tartalmazhat spermiumot - van esélye tehát a terhességnek

eseményutáni tabletta vagy két hét múlva teszt, addig meg imádkozz

és legközelebb igazi védekezés

2014. jún. 8. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
képzeld, aki szexuális életet él annál van esély a terhességre... így meg pláne. gratulálok nektek. hány évesek vagytok??
2014. jún. 8. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!