Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a srácokat kérdezem, akik esélytelennek érzik magukat a csajoknál, nektek milyen volt a gyerekkorotok?
Persze, csak nem biztos, hogy azok a borzalmak a pszichéjük ugyanazon részére hatottak, mint amire a mi élményeink.
Mondok egy példát. Rengeteg háborús veterán soha életében nem tudja igazán feldolgozni, amit a harctéren élt át. Felriadnak álmukban, verejtékezve, zokogva, 50 évvel később is. De ettől pl. nem érzik magukat értéktelen férfinak, és úgy egyébként az életük mást területein normálisan működnek.
Én is, és gondolom ti is képesek vagytok más dolgokban normális emberi lényként működni, csak ebben a kérdéskörben fenekletek meg.
Üdv!
Nekem sem volt valami jó, terrorizáltak stb. a suliban. Én nem vagyok egy közösségi ember gondolom ezt észrevették és ezért volt ez a dolog.De a sulin kívül jól elvoltam.Igazából szívesen gondolok vissza a gyerekkoromra a rossz emlékek ellenére is. Nem hinném hogy emiatt érzem sokszor esélytelennek magam a nőknél. Inkább az hogy nehezen tudok megnyílni bárki előtt is. Más meg rögtön olyan szöveget lenyom a csajoknak hogy csak na, nekem ez nem megy sajnos.Bár most hogy valamit elértem az életben kezd több önbizalmam lenni, meg a kor is hozza. Már jobban el tudok beszélgetni nőkkel mint régebben.Mindig leblokkoltam és az járt a fejemben hogy úgyse tettszem a csajnak mert vannak sokkal jobb pasik nálam és egy ilyen nő bárkit megkaphat, ezért nem is strapáltam magam a beszélgetéssel.
állítólag az anyával való kapcsolat sokat számít.
nekem rettenbetesen szar volta kapcsolatom úgy éreztem mindenben terrorizál és beszbályoz meg is lett az eredménye. atom félénkség szociális fóbia najó gyógyulóban de sok szart megettem ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!