Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azokat a srácokat kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a srácokat kérdezem, akik esélytelennek érzik magukat a csajoknál, nektek milyen volt a gyerekkorotok?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert kezdem úgy érezni hogy aki ezen a téren nagy önbizalomhiánnyal küzd és esélytelennek érzi magát, azoknak szinte mindig volt valami probléma gyermekkorában, bántották az iskolában, vagy otthon, stb.
2014. nov. 26. 22:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Persze, csak nem biztos, hogy azok a borzalmak a pszichéjük ugyanazon részére hatottak, mint amire a mi élményeink.

Mondok egy példát. Rengeteg háborús veterán soha életében nem tudja igazán feldolgozni, amit a harctéren élt át. Felriadnak álmukban, verejtékezve, zokogva, 50 évvel később is. De ettől pl. nem érzik magukat értéktelen férfinak, és úgy egyébként az életük mást területein normálisan működnek.

Én is, és gondolom ti is képesek vagytok más dolgokban normális emberi lényként működni, csak ebben a kérdéskörben fenekletek meg.

2014. nov. 26. 23:19
 22/27 anonim ***** válasza:
Az általános iskolai éveim néhány beleszokós hónaptól eltekintve fantasztikusak voltak, imádtam suliba járni. Aztán jött a középsuli, szörnyűséges osztályba kerültem, a durván harminc főből hárman nem tartottak össze, mindenki széthúzott, közösséget bomlasztott. Aztán otthon elmesélve anyámnak a problémákat, ő szart rám, összeveszéskor felhozta, hogy egy töketlen szar vagyok, és megérdemlem, hogy szar közösségben tanulok. Aztán jött életem első szerelme, anyámnak azt is elmeséltem, majd a szar pillanataiban ezt is felhozta, hogy sose lesz barátnőm, egy utcaseprő hajléktalan leszek, nem fogok kelleni senkinek. Anyám tökéletes gyereket akart belőlem nevelni, ellenben egy rakás csődtömeg lettem. Nem mondom, hogy tönkre tette az életem, de az anyai szeretet helyett anyai hányást kaptam a nyakamba. Durván 17-18 éves korom óta nem találom sem a helyem a világban, sem önmagam.
2014. nov. 27. 00:01
 23/27 anonim ***** válasza:
Jav.: mármint hárman SEM* tartottak össze (mert ahányan voltunk, annyi felé húztunk)
2014. nov. 27. 00:09
 24/27 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nekem sem volt valami jó, terrorizáltak stb. a suliban. Én nem vagyok egy közösségi ember gondolom ezt észrevették és ezért volt ez a dolog.De a sulin kívül jól elvoltam.Igazából szívesen gondolok vissza a gyerekkoromra a rossz emlékek ellenére is. Nem hinném hogy emiatt érzem sokszor esélytelennek magam a nőknél. Inkább az hogy nehezen tudok megnyílni bárki előtt is. Más meg rögtön olyan szöveget lenyom a csajoknak hogy csak na, nekem ez nem megy sajnos.Bár most hogy valamit elértem az életben kezd több önbizalmam lenni, meg a kor is hozza. Már jobban el tudok beszélgetni nőkkel mint régebben.Mindig leblokkoltam és az járt a fejemben hogy úgyse tettszem a csajnak mert vannak sokkal jobb pasik nálam és egy ilyen nő bárkit megkaphat, ezért nem is strapáltam magam a beszélgetéssel.

2014. nov. 27. 01:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos gyerekkor, sőt, amíg nem jött képbe az udvarlás, párkeresés meg ilyenek nagyon is jól elvoltam a lányokkal. Aztán jött a serdülőkor, és a lányok többé már csak szóba sem nagyon álltak velem, mindenki kifejtette, hogy ocsmány vagyok, ronda, és hogy inkább húzzak zsákot a fejemre. És eddig még egy lány sem volt ellenkező véleményen. Most 28 vagyok.
2014. nov. 27. 16:44
 26/27 anonim ***** válasza:
apám terrorizált testileg-lelkileg egyaránt, szinte állandó rettegésben, félelemben és elnyomásban teltek a gyerekkori éveim, aztán középsuliban meg a külsőm miatt kezdtek csúfolni, főleg a lányok, szóval elég szar életem van...
2014. nov. 29. 00:16
 27/27 anonim ***** válasza:

állítólag az anyával való kapcsolat sokat számít.

nekem rettenbetesen szar volta kapcsolatom úgy éreztem mindenben terrorizál és beszbályoz meg is lett az eredménye. atom félénkség szociális fóbia najó gyógyulóban de sok szart megettem ez miatt.

2015. máj. 13. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!