Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a srácokat kérdezem, akik esélytelennek érzik magukat a csajoknál, nektek milyen volt a gyerekkorotok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert kezdem úgy érezni hogy aki ezen a téren nagy önbizalomhiánnyal küzd és esélytelennek érzi magát, azoknak szinte mindig volt valami probléma gyermekkorában, bántották az iskolában, vagy otthon, stb.2014. nov. 26. 22:26
11/27 anonim válasza:
Nem sokat csesztetnek suliban viszont a lanyok rendszeresen kinevetnek a hatam mogott vagy lerondaznak
12/27 LeftBehind válasza:
Valószínűleg igazad van, de ettől még nem lesz kevésbé valós a probléma és ugyanolyan nehéz lesz tőle megszabadulni.
13/27 anonim válasza:
Nézd Kérdező, engem most, felnőttként sem vesznek páran komolyan, szóval ez aktuális helyzet.
14/27 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem könnyű megszabadulni, de azzal, hogy tudod a gyökerét, már legalább látod, hogy múlt dolgok torzítják a gondolkodásod.
2014. nov. 26. 22:50
15/27 anonim válasza:
Ebben nincs semmi újdonság, gyakorlatilag bárki elmondja neked, hogy a gyerekkor határozza meg a felnőttkort.
16/27 A kérdező kommentje:
13: amúgy meg, sok embert nem vesznek sokan komolyan, de ők lerázzák ezt magukról, nem okoz nekik akkora törést, mint nekünk, mert van egy egészséges önképük. Mi viszont múlt sebeken rágódunk még mindig, és minden negatív visszajelzésből csak azt erősítjük magunkban.
2014. nov. 26. 22:51
17/27 LeftBehind válasza:
Igen, de még mindig nem tudom mit kéne tenni ellene. Egy agymosás mondjuk nem jönne rosszul, de azt nem sokan csinálják, meg gondolom drága is lehet
18/27 anonim válasza:
apa alkoholista megcsalta anyut gyakran megvert aztán anyuval és növéremel laktunk egy minigarzonba szegényesen :)
19/27 anonim válasza:
De az igazság az,hogy gyengék és gyávák vagyunk.Sokan éltek át az iskolai csesztetésnél jóval nagyobb borzalmakat,aztán mégis ember lett belőlük.
20/27 anonim válasza:
Az iskolában viszonylag népszerű voltam még gyerekkorban, sőt, ott még én piszkáltam másokat. Engem mondjuk a bátyám terrorizált otthon, és próbált megalázni, lejáratni mindenki előtt, amikor csak alkalma volt rá. Erre még rátesz az is, hogy az elmúlt 19 évemből egyetlen egy dolgot sem tudnék kiemelni, ami bármi sikerélményt adott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!