Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs kedvem élni, mitévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kedvem élni, mitévő lehet az ember?

Figyelt kérdés

Üres minden nap, ugyan az a monotonitás, reggel -hajnalban- felkelek, elmegyek dolgozni, hazajövök, másnap kezdem elölről.

Barátnő nincs, csak 2 rövid kapcsolatom volt, haverok csak amikor "épp szükség van valamire", néha 1-1 buli, szórakozóhely, és nagyjából ennyi a történet

Általában vidám szoktam lenni, persze csak látszat kedvéért, de annyi negatív ember van, és rosszindulatú, hogy már a jókedvtől is elmegy az ember kedve, hiába vagy boldog ha mások elbasszák, és már nincs értelme minek örülnöm

Rendszeresen sportolok, terembe járok edzeni

Trollok elkerülése végett gyorsan leírom hogy

"légy öngyilkos"

"szerezz barátnőt" -na igen, de hogyan

Hogy lehet kikászálódni az ilyenből? Bár már kb 22 éve ez van

2014. nov. 25. 17:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

1# Nem rinyálok, feltettem egy kérdést

2# Lásd fentebb

3#

4# 22, hobbit nem tudom, hogy mi lehetne, itt helyben, ahol lakom nincs sok olyan lehetőség ami engem érdekelne, szívesen tenniszeznék, de közelben sincs, ezen kívül érdekelne Crossmotorozás, Go-kart amatőr szinten, és szinte minden adrenalint növelő sport, de ez mind anyagias nagyon, és szintén nincs Go-kart a közelben sem.

5# Egész nap hallgatok munka közben is rádiót, aztán pedig amit én akarok, a jégkori elég fájdalmas, de jó dolog

7# Belegondoltam, de engem sosem vígasztal az, hogy azon gondolkodom, hogy mennyivel szerencsésebb vagyok mint x ember, legyek kárörvendő, hogy nekem van nekik meg nincs? Nekem van, oké tök jó, ennyi nem elég, akkor azon is gondolkodhatnék, hogy mim nincs ami másoknak van, pl egy Ferrari, az jól jönne, de próbálok meglenni nélküle, bár az tényleg jó lenne

Szórakozóhellyel az a baj, hogy nálunk csak egy van, ahová szinte mindig ugyan azok járnak, hadd ne mondjam, két ember egymásmellé állítva annyi idősek mint én, persze van kivétel is, lehet csak jobban észre kéne vennem, vagy más városba menni bulizni

9# Nem tudom

2014. nov. 25. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Megértem, persze, hogy jó lenne egy Ferrari meg sok minden más, de ez mind csak anyagi dolog, ami viszi a pénzt. És ha meg van mindened? Ház, kocsi, minden más, akkor mihez kezdenél? Mi lenne a következő célod?

Amúgy a go-kart: mi lenne ha havi szinten félretennél pár ezer ft-ot és valami haveroddal 1-2 év gyűjtés után építenétek alkatrészekből saját gokartot? Utána mehetnél vele annyit, amennyit akarsz :-)

2014. nov. 25. 18:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Vehetnék Crossmotort is, nem megvenni drága, hanem utána tankolni :)

Az pedig, hogy nézhetem azt, hogy másnak mije van ami nekem nincs, elsősorban a barátnőt nézhetném... A Ferrarit elfogadnám másodlagosnak :) Az meg rajtam múlik tudom, gyáva vagyok, nem tudom mit tehetek ellene

2014. nov. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!