Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek jól nézek ki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lenne még hova gyurni egy picit, meg egy kicsit tömegre is gyarapodhatnék sztem de ti, hogy látjátok ezt??? Ha lehet kort is írjatok.
2010. jan. 30. 10:36
11/32 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be az ilyen békafing emberek.
12/32 A kérdező kommentje:
tudás és céltudat is van, őő mosoly is(de arcról képet csak privátba max), igen mellre még kéne(igazából még csak 3-4hónapja kondizok), és sajnos igen, nem vok vmi magas és vastag gyerek testileg de még nem késő szerintem gyarapodni
2010. jan. 30. 10:52
13/32 anonim válasza:
Szerintem jó tested van, nekem pont ez a fajta jön be (nem szétgyúrt de izmos). De ha gondolod akkor még a kockákon javíthatsz, hogy jobban látszódjanak:)
15/32 A kérdező kommentje:
rajta leszek:)
2010. jan. 30. 11:09
18/32 anonim válasza:
a hasadat még egy picikét izmosíthatod de ne vidd tulzásba.Amugy nagyon jó az alakod :)
18L
20/32 anonim válasza:
Megérinthetem azokat a szexi kockákat a hasadon? <3 :P
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!