Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek jól nézek ki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lenne még hova gyurni egy picit, meg egy kicsit tömegre is gyarapodhatnék sztem de ti, hogy látjátok ezt??? Ha lehet kort is írjatok.
2010. jan. 30. 10:36
1/32 A kérdező kommentje:
jah és 17/F
2010. jan. 30. 10:36
3/32 anonim válasza:
szerintem tuti tested van, egy picit talán gyurhatnál, hogy jobban látszodjanak a kockáid, de ne vidd tulzásba.
nekem kimondottan az ilyen test jön be
18/L
6/32 capslock válasza:
Nem rossz...sőt...nagyon jó :)
22/L
7/32 anonim válasza:
jól nézel ki, de ha kellenél nem ez számítana, egyáltalán nem.
sármos mosoly van-e?
humorérzék van-e?
emberiség, megértés, ész, tudás, céltudat....stb van-e??
Szívem ez mind nincs rajta a fotókon.... :-(( 32L
8/32 anonim válasza:
a tested az jo de az arcod?egesz kepet esetleg ha mutatnal?akkor jobban meg lehetne allapitani.Nekem az arc is fontos nem csak a test!18L
9/32 anonim válasza:
ú sztem majdnem tökéletes:D
kicsit szeintem inkább mellre gyurj és mindenki bomlik majd utánad;) 15/L
10/32 anonim válasza:
Nem jön be, túl nyüzüge vagy :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!