Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Vannak még olyan tizen/huszon éves fiúk akiknek nem a bulizás a mindenük? Nem isznak, nem cigiznek. Fontos nekik a tanulás, karrier építés. És nem az az életcéljuk, hogy minél több csajt megdöntsenek, hanem szeretnének szilárd, komoly kapcsolatot, idővel feleséget, gyerekeket?
2014. nov. 25. 13:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Vannak!

De ne az első randin említsd meg a házasságot! :D

2014. nov. 25. 13:54
 22/30 anonim ***** válasza:
23, nem a bulizás a mindenem de néha megyek barátokkal, inni szoktam de nem a földön fetrengek hanem tudok magamról és sose egyedül. Nem cigizek. Egyetemre járok, nem vagyok a legszorgalmasabb de el akarom végezni. Vannak terveim. Normális csajt keresek aki kívül-belül megfog. Utóbbiakra is gondoltam de ezt nem a közeljövőben. :)
2014. nov. 25. 13:56
 23/30 anonim ***** válasza:
Vannak hát, csak te nem tetted hozzá, hogy neked tetsző, helyes, de nem normális pasikról van szó.
2014. nov. 25. 13:58
 24/30 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, de a kutyának se kellettem.
2014. nov. 25. 14:10
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen,léteznek,mert a mai nap is szét basz az ideg,mert nem biztos hogy tovább tudok tanulni,tehát a karrieremet építeném,de nem biztos hogy fogom is tudni.Nem iszok mert utálom az a szar alkoholos löggyöket,utálom a cigit.És egyszer szeretnék gyereket,és nem csak töltőzsáknak nézem a nőket,eggyel szeretnék komolyabb kapcsolatot,de ez a tanulás miatt lehet hogy kur vára nem fog menni.Így ami a legszarabb számomra hogy lehet hogy nem lesz gyerekem,se családom.Tehát igen léteznek,csak gebasz az egész életük szinte.
2014. nov. 25. 14:10
 26/30 anonim ***** válasza:
17%

dögölj meg kérdező,mi az hogy ne igyon ne bulizzon? tanulás karrier ? hogy eltartsa a mocskos irhádat.hehe?

remélem egyedül halsz meg.és csak olyat kapsz aki agyonver.

igen is az ember bulizgasson, igyon zűljön!

2014. nov. 25. 14:32
 27/30 anonim ***** válasza:
milyen kedves vagy 66 Apollyon 33 :D
2014. nov. 25. 14:34
 28/30 anonim ***** válasza:
46%
Igen vannak meg ilyen fiuk. Az ilyeneknek szoktatok mondani, hogy maradjunk baratok...
2014. nov. 25. 14:40
 29/30 anonim ***** válasza:
léteznek
2014. nov. 25. 19:12
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen, ilyennel járok :D

Sőt, a baráti köröm egy része is ilyen. És még csak megkeseredve sincsenek, mint a válaszolók egy része. Úgyhogy ne aggódj Kérdező, lehet még normális férfit találni :)

2014. nov. 25. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!