Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Vannak még olyan tizen/huszon éves fiúk akiknek nem a bulizás a mindenük? Nem isznak, nem cigiznek. Fontos nekik a tanulás, karrier építés. És nem az az életcéljuk, hogy minél több csajt megdöntsenek, hanem szeretnének szilárd, komoly kapcsolatot, idővel feleséget, gyerekeket?
2014. nov. 25. 13:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát 23 vagyok és a BME-n tanulok fizikus msc-n, szóval fontosnak gondolom a tanulást, karriert, és szeretnék 2 gyereket néhány év múlva meló mellett, de néha iszom és nem is igen látom, hogy ezzel mi a probléma amíg valaki tudja tartani a mértéket, és emiatt nem ítélnék el senkit
2014. nov. 25. 13:34
 12/30 Cyus22 ***** válasza:
Megkérdezném a kérdezőt hogy neme? Kora? MIt szeretne egy karierista férjet vagy egy szerető család apát? MInd a kettő egyszerre nehezen megvalósítható hacsak nem apucinak már van egy jól menő vállalkozása ahol nem kell pedálozni a jobb pozicióért
2014. nov. 25. 13:36
 13/30 Kurtz Bickle ***** válasza:

A "pasi" jelzőnél még az is jobb, ha csak fiúnak nevezel.

Amúgy nekem egyik sem fontos, mivel egyelőre nem tanulhatom, amit szeretnék; idegen nők meg nem tudnak csak úgy érdekelni. Legalábbis annyira nem, hogy dugni akarjak velük.

Komoly kapcsolat jöhet, de csakis a megfelelő személlyel, nem csak úgy magáért a "nekem komoly kapcsolatom van" életérzés kedvéért.

2014. nov. 25. 13:39
 14/30 anonim ***** válasza:

Persze, én is ilyen vagyok, bár alkalmanként is iszok, de nem cigizek (úgy vettem észre, hogy általában a "trógerebb" emberek kezdenek fiatal korukban dohányozni)...

Viszont én is kitehetnék egy ilyen kérdést, hogy "Léteznek még ilyen lányok?" balblalablalblablablbl, mert én se találkoztam még egy normális, értelmes lánnyal és nem bűn ronda :P

2014. nov. 25. 13:39
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen, de nem reklámnak szánom.
2014. nov. 25. 13:40
 16/30 anonim ***** válasza:
perszehogy
2014. nov. 25. 13:41
 17/30 anonim ***** válasza:
Persze hogy léteznek, minden pasinak fontos a tanulás, a karrier építés, szeretnének szilárd és komoly kapcsolatot, idővel feleséget és gyerekeket. Csak előtte egy kicsit isznak, buliznak, cigiznek és megdöntenek annyi csajt amennyit tudnak!!
2014. nov. 25. 13:42
 18/30 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk ilyenek. Más kérdés, hogy a legtöbb lány/nő figyelmevel valamiért nem ránk fókuszál, hanem megálmodott tökéletesseget hajszolva olyan referenciakat (tapasztalatokat) szerez, miszerint ez ugy sem kovetkezhet be, s emiatt beszűkül latoteruk perifériája. Magyarul nem tesznek es nem hisznek a kérdésben megfogalmazott vagyak teljesüléséért, teljesülésében.
2014. nov. 25. 13:45
 19/30 anonim ***** válasza:

Mind igaz, kivéve a feleséges gyerekes rész, mert nem vagyok heteroszexuális. :D

(23 éves)

2014. nov. 25. 13:46
 20/30 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, nem iszom, nem bulizom, nem cigizek. Nem fontos nekem a tanulás és a karrierépítés, mivel az élet értelme nem ezekben vannak, hanem az emberi kapcsolatokban. Az életcélom nem a minél több csaj megdöntése (lásd: még szűz vagyok), hanem hogy majd családom legyen, akinek minél több szeretetet tudok átadni.
2014. nov. 25. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!