Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen pasik? Mennyi van belőlük?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 9. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mennyi van belőlük?

Ez kész.Nem tudom eldönteni,hogy felháborító.Vagy vicces.

2012. okt. 9. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Én ilyen vagyok:)))
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon 15467 db.
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Persze hogy van, nem csak a barmokból áll a világ.
2012. okt. 9. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Én is ilyen vagyok :)
2012. okt. 9. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Léteznek. Például én is. Asszed' leszarják a nők?! :D
2012. okt. 9. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Bár azt, hogy pontosan hányan vagyunk, szerintem a statisztikai hivatalnál érdeklődd meg! Miért?
2012. okt. 9. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
És léteznek olyan csajok, mint a képen? Vele én is ilyen tisztelettudó lennék.....(hogy persze utána a hiszékenységének köszönhetően jól kihasználhassam HAHAHAHAAAAAA)
2012. okt. 9. 20:18
 9/13 anonim ***** válasza:

De szívesen elbeszélgetnék a téma indítójával erről a "miért nincsenek rendes pasik" dologról, de kétlem hogy egy regényt végigolvasva bárki is, meg nekem sem sok kedvem van itt fogalmazást írni.

Dióhéjban: Két lánnyal voltam az utóbbi időben kedves, rendes, megbízható, számíthattak rám amikor kellett, próbáltam mindig ott lenni, amikor szükségük volt rám. Mind kettő átba szott, becsapott. Pedig elvileg mind2 ilyenre vágyott. Hát a nagy lóf*szt akkor ezentúl! Ti csajok szülitek a paraszt fas zikat, és meg is érdemlitek.

2012. okt. 9. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyjából énis ilyen vagyok!
2012. okt. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!