Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek kedves domináns lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek kedves domináns lányok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 1. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
paradoxon
2012. okt. 1. 21:34
 2/12 A kérdező kommentje:
magyarul: a szexben domina, de egyébként normális:)
2012. okt. 1. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
igen csak a kedves-domináns igy furcsán hat együtt, mert durvább csajok általában életben is ugy viselkednek. De igen valószínű hogy léteznek, lehet még egy válaszadó közt is lesz.
2012. okt. 1. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hosszan írok de sztem nem hiába: amit te akarsz az lehetséges is meg nem is. igazából hasonló cipőben járok, de én úgy képzelem el ezt az egész domináns, dominás dolgot, hogy az életben, egy komoly kapcsolatban az a jó ha a két fél egyenlő, amit persze nagyon nehéz összehozni és folyamatos veszekedések, vitatkozások és konfliktusok járnak vele együtt, vmint kell hozzá két egészséges ember, akik kellően magabiztosak de nem zsarnokok. a szexben ugyanezt az egyenlőséget támogatom, de csak ha a teljes szexuális életet nézzük. tehát bármilyen hihetetlen is lehet ez sokaknak, én elképzelhetőnek tartom azt h két amúgy az életben se nem kimondottan domináns se nem szolgalelkű ember a szexben hol az egyiket hol a másikat helyezze előtérbe ezzel mintegy megfűszerezve, változatosabbá izgalmasabbá és mélyebbé téve a szexet. amolyan játékként, sztem akik az ilyesmit komolyan veszik nem százasok. épp ezért nem lehet megcsinálni az egész életre v szexuális életre vonatkoztatva, csak egy egy alkalomra néha néha. tulajdonképpen tapasztalatból beszélek, mert mi ezt bnőmmel már megvalósítottuk. van hogy normál szex van, van hogy romantikus, máskor úgymond macsós(én vagyok a főnök:)) és sokszor dominás. így teljes a harmónia. sőt van h egy alkalmon belül is átváltunk akár akaratlanul is egyikből a másikba. és h miért lehetséges, miért nem? lehetséges ahogy példánk is mutatja:) viszont ritka és nehéz összehozni. valójában két féle nő van ha dominázásról van szó. az egyik a jól ismert vagy pénzért és esetleg még élvezi is vagy ingyen a lényeg h szolgáit nem tiszteli, és nem csak játékból alázza v veri meg hanem súlyosan is akár(persze ha fizetsz akkor rajtad is múlhat h mennyire) és van az aki szeret v legalábbis kedvel, bír téged és csak olyan dolgokat csinál amiket tényleg mindketten élveztek és nem okoz kárt. utobbi kissé paradox mert h megaláz, uralkodik feletted de nem veszi komolyan nem viszi tulzásba viszont élvezi azt amit csinál miközben az életben teljesen normális. ez az ellentét a csajoknál ugyanolyan gátlásokhoz vezet mint pl az h kissé k*rvásan viselkedjenek szex közben(kb ez a macsós szex nálam) mivel ugye a valoságban nem k*rvák.. ezt a gátlást, frusztráltságot pedig csak hosszú kitartó probálkozással győzködéssel, kisérletezéssel, bíztatással lehet legyürni épp ezért sztem csak komoly kapcsolatban lehetséges ez a fajta játékos de mégis élvezetes és hatásos dominázás, pont azért mert az ilyesfajta szex nagyon nagyfoku bizalmat igényel és tiszteletet megbecsülést, vmint a másik megismerését. bocs h hosszu voltam, de sztem ez bonyolult téma.. remélem segitettem;) ui.: a helyesírási hibákért is bocs, gyorsan írtam.
2012. okt. 2. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ja és még anníit hozzátennék h sztem attol még h a nő dominát játszik szex közben a férfi maradjon férfi és ha amugy hetero akkor maradjon is az, tehát sztem f*szság az ondo etetés, meg hasonlok.. és még egy példa arra h meddig játék és honnan valóság: lehet cipőt nyalatni teljesen uj tiszta cipővel is, meg szarossal is.. gondolom egyértelmű melyik a még játékos és nem valóban, véglegesen megalázó.:)
2012. okt. 2. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
nem, csak szubdomináns és tonika
2012. okt. 4. 23:16
 7/12 A kérdező kommentje:
bővebben?
2012. okt. 4. 23:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon kedves vagyok :D
2012. okt. 6. 08:21
 9/12 Makacs Kun ***** válasza:
100%

Válaszom először a dominákról szól, mert nem tudom, mit értesz domináns lányok alatt. Léteznek köztük kedvesek, tapasztaltam. A "csak" dominánsok közt is van, de az úgynevezett switch típusúak közt (ők alárendelt szerepet is játszottak már) valószínűleg még több van. Ők érezték már a saját bőrükön is, hogy mit él át a partnerük.

Ha meg a kérdés nem femdom értelemben hangzott el, a válasz: nyilvánvalóan igen. A határozottság nem zárja ki a kedvességet. Persze a bunkóságot sem :)

2012. okt. 12. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én domináns nő vagyok. Míg rájöttem erre én is voltam alárendelt szerepben. Kipróbáltam sok dolgot, hogy tudjam milyen.

Már tudom hogy nem vagyok alkalmas sub szerepre.

Egyébként kedves, de szigorú és kemény domina vagyok :)

2012. okt. 14. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!