Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napokban volt ugyanez a kérdés, oda már leírtam a véleményemet, bár kicsit sután, de akkor leírom ide is.
Ahhoz, hogy egy fiú így viselkedjen veled, ahhoz olyan lánynak kell lenni, akin érzi, hogy különleges. Nem lehet megfogalmazni, és az ember ritkán is érzi ezt. Én például elég sok lánnyal voltam életemben, mert akiknek csak a külsejük fogott meg, azokkal nem terveztem egy esténél többet. Viszont volt egy-két lány, akit képes voltam ennyire szeretni. Ők voltak azok, akikben valami különleges volt, nem lehet megmagyarázni, hogy mi volt az, de hihetetlen hatást gyakoroltak rám.
Természetesek voltak, okosak, emellett természetesen szépek is. Meg lehet találni az ilyen fiúkat, csak sokszor mélyebbre kell menni a felszínnél, és nem árt, ha emellett értékes is vagy. Egy igazi férfinek nincs gyönyörűbb látvány, mint a lány, akit minden porcikájával, a testével, és a szívével is kíván, és ott fekszik, szuszog mellette reggel, smink nélkül, kócosan. Nincs annál édesebb, amikor fázósan felveszi a kabátodat az októberi hideg éjszakákon, amikor közösen sétáltok. Ilyenkor nem érzed, hogy fázol, mert csak ő érdekel, és csak őt akarod. Viszont ahhoz is magabiztos férfi kell, hogy tudja, hogy hogyan legyen szenvedélyes, egyszerre határozott, kemény, de mégis hihetetlenül gyengéd, hogy hogyan érezhesd biztonságban mellette magad...
Nehéz dolgotok lesz ilyen férfit találni, mert sajnos nagyon-nagyon sok a selejtes ember. Többnyire vagy lelkiszegények a mostani fiatalok, vagy ostobák.
Sajnos ugyanez elmondható rólatok lányokról is. Nagyon-nagyon kevés értékes lánnyal találkoztam. És itt nem azt értem, hogy könnyen/nehezen adod-e magad, ez többről szól... Arról, hogy lehessen veletek beszélgetni, adjatok magatokra, ne legyetek műnők, és legyetek szenvedélyesek. Egy férfinek az kell, hogy bármikor, amikor rátok néz, akkor lássa rajtatok a szenvedélyt, azt az érzést, hogy legszívesebben itt helyben felfalnátok egymást, és azt, hogy bíztok bennünk, hogy mellettünk végre nyugalmat találtok. Viszont arra is szükségünk van, hogy lelkileg is a társaink legyetek, tudjatok velünk együtt döntéseket hozni, akár vitába is merjetek szállni velünk, ha nincs igazunk. Emellett pedig áradjon belőletek a szépség, olyan szépség, ami nem a sminketekből, ruhátokból adódik, hanem a kisugárzásotokból. Ez fog titeket megkülönböztetni egy "húscafattól, akit egy estére megszerzünk és eldobunk", ettől lesz az, hogy még az első találkozás után sok-sok nappal is ott motoszkálsz majd a fiú fejében, amíg minden más lányon egy pillanat alatt továbblép... Sőt sokszor pont ez az, a belső szépségetek, ami miatt odalépünk hozzátok, és nem úgy kezelünk titeket, mint egy átlagos lányt, hanem mint valakit, akit meg kell óvni, akire vigyázni kell, akit tisztelni kell, szeretni, és akiért érdemes küzdeni...
Tehát sajnos szerintem nagyon-nagyon kettőn áll a vásár. A nyomorék srácok, akik ostobák, tanulatlanok kikötnek egy hasonlóan felületes lány mellett. Azok a fiúk, akiknek nincsen önbizalmuk, találnak egy hasonló lelkületű lányt. Ők azok, akik azért keresnek kapcsolatot, mert függnek tőle, szükségük van rá, hogy ott legyen valaki.
Viszont egy olyan fiúnak, mint amilyenre ti vágytok, és az olyan lányoknak, akikre az ilyen fiúk várnak nincs szükségük felületes kapcsolatokra, nem kell kompenzálniuk semmit sem, nem kell egy rossz kapcsolatban keresniük a biztonságot, mert megvan a szükséges lelki, családi, baráti hátterük ahhoz, hogy ne legyenek magányosak. Ezért nehéz ilyen embert találni, és az ilyen embereknek párt találni, mert ők nem fogják beérni olyan valakivel, akikben nincs meg ez a plusz, ez a belső vonzalom, ami első pillanattól elkísér, de csak nagyon-nagyon ritkán alakul ki.
22/F
Köszi a választ srácok.
Megnyugtató, hogy bujkál belőletek jó pár. Csak a sok barom, aki körülvesz, néha megrendít ebben.
És 11-es teljesen igazad van, én is így gondolom, a plusz az kell, attól lesz valami valami.
És amúgy.. azt hittem, hogy 827227, de akkor még szerencse, hogy fel lettem világosítva erről is:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!