Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevesnek erzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesnek erzem magam, mit tehetek ez ellen? Lany

Figyelt kérdés
Van baratom lassan fel eve de lelkiegben meg sem vagyok a toppon, nem vagyok boldog, biztos magamban, de ha elhagyna/elhagynam a baratom osszetornek:((( majusban nagyon kibuktam meg egy dolgon, a lenyee azvolt h azota ugy erzem magam mitha nem lennek eleg jo, nem kellek en senki olyan embernek akit en szinten ertekelek :(( a baratom pont olyan ember, aki evek ota tetszett, de most jottumk ossze, es sosem gondoltamvna h egyszer osszejovunk.. de most megis sirogorcsot kPom mellette ha alszik nagyon szeretekvele lenni, de ugy erzem hogy nem vagyok neki az a fajta lany h "huhhh de jo h velem van " es ez engem nagyon kiakaszt minden teren, kulsoben is, belsoleg pedog nagyon szomoru vagyok, erdekes termeszete van , hirtelen haragu de maskor nagyon aranyos, de vmiert meg sem erzem a szeretet, hiaba bujik oda hozzam ha alszunk ilyenek..:( de most is tobb ora hosszaja sirok mert mi denfele hulyeseg az eszembe jut, meg az miatt ha szakitani kene vele mert ugy erzem meg egy ilyen embert en sosem fogok talalni foleg aki le is all velem :((( mit tehetnek? Ezt hogyan fogalmazzam meg a baratomnak? Amit ad torodest alapbol eleg lenne csak o nem tudja majusban milyen idoszakom volt, es azota is lappang ez a dolog bennem , es a szokasos dagadt vagyok atb mondatokkal mar a cvilagbol kikergetem :( vki tudna segiteni? Hogyan fogalmazzam meg? Mi lehet a megoldas erre? Koszi aki valaszol remelem vki erti mirol beszelek :(( aludni se virok ide jottem fel picsogni.....
2014. nov. 25. 00:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
9es nem igazan mert pont o a lo, es lenne mas jelentkezo, csak en mellette tartok ki. Utolso ebben igazad lehet, de en ezt mar mondtam neki, es azt mondja hulye vagyok, miert gondolom igy ne idegesitsem ilyenekkel.. nem eleg nyilvanvalo ez a dolog, vagy h o mar kinott a gyerekes picsogasbol... en szerintem az ember 30 evesen is szeretgeti a baratjat baatnojet de lehet en vagyok tenyleg gyerekes...
2014. nov. 25. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:

6,9#

Ez nem gyerekes picsogás.... embertípustól függ, valakinek egyszerűen nincs igénye a szeretetre, nem igényli hogy szeressék és nem is ad szeretet a másiknak, mert neki sem kell. Nem fog megváltozni mert ilyen az alaptermészete, te viszont pont az ellenkezője vagy, sose fogja kielégiteni a szeretet igényedet. Ehhez vagy hozzászoksz, ami szereintem képtelenség, vagy keresel mást.

2014. nov. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!