Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevesnek erzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesnek erzem magam, mit tehetek ez ellen? Lany

Figyelt kérdés
Van baratom lassan fel eve de lelkiegben meg sem vagyok a toppon, nem vagyok boldog, biztos magamban, de ha elhagyna/elhagynam a baratom osszetornek:((( majusban nagyon kibuktam meg egy dolgon, a lenyee azvolt h azota ugy erzem magam mitha nem lennek eleg jo, nem kellek en senki olyan embernek akit en szinten ertekelek :(( a baratom pont olyan ember, aki evek ota tetszett, de most jottumk ossze, es sosem gondoltamvna h egyszer osszejovunk.. de most megis sirogorcsot kPom mellette ha alszik nagyon szeretekvele lenni, de ugy erzem hogy nem vagyok neki az a fajta lany h "huhhh de jo h velem van " es ez engem nagyon kiakaszt minden teren, kulsoben is, belsoleg pedog nagyon szomoru vagyok, erdekes termeszete van , hirtelen haragu de maskor nagyon aranyos, de vmiert meg sem erzem a szeretet, hiaba bujik oda hozzam ha alszunk ilyenek..:( de most is tobb ora hosszaja sirok mert mi denfele hulyeseg az eszembe jut, meg az miatt ha szakitani kene vele mert ugy erzem meg egy ilyen embert en sosem fogok talalni foleg aki le is all velem :((( mit tehetnek? Ezt hogyan fogalmazzam meg a baratomnak? Amit ad torodest alapbol eleg lenne csak o nem tudja majusban milyen idoszakom volt, es azota is lappang ez a dolog bennem , es a szokasos dagadt vagyok atb mondatokkal mar a cvilagbol kikergetem :( vki tudna segiteni? Hogyan fogalmazzam meg? Mi lehet a megoldas erre? Koszi aki valaszol remelem vki erti mirol beszelek :(( aludni se virok ide jottem fel picsogni.....
2014. nov. 25. 00:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Van koztunk nemi korkulonbseg, nyilvan ez miatt mashogy is mutathatja ki a szeretetet mar ha tobbre tart vmivel mint egy szimpla ember szeretete... de a lenyege az lenne, h ezt amit fent leirtam hogyan fogalmazzam meg neki mar ha az a megoldas:((((
2014. nov. 25. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, kevés vagy, mint a Mackó sajtban a brummogás :(
2014. nov. 25. 00:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, neha ertekelem az ilyen troll hozzaszolasokat de ez nem az az ejszaka:(
2014. nov. 25. 00:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha már összejöttetek akkor bebizonyosodott, hogy nem vagy kevés neki. Ennyire egyszerű. :D
2014. nov. 25. 00:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, de te is elvarnad a baratodtol/bartnodtol h ereztesseveled h szeret.. azon felul h odabujik hozzad ha alazotok.. mert nekem ez a bajom.. olyat h azeretlek mi nem mondunk a masiknak, vagy sak en nem veszem eszre azt az extra torodest amit egy baratnonek kapnia kene :(
2014. nov. 25. 00:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Huhhh... tudom mi a gondod, a barátnőm is ilyen volt a sok korábbi csalódása miatt. Egyszerűen nem tudod elhinni hogy őszintén szeret olyannak amilyen vagy, pedig igy van.

Ezt nagyon sokáig tartott orvosolni.... két dolog kell hozzá, egyik hogy elmond ezt neki és tudatosan kezelje, másik hogy igyekezz pozitivabban hozzáálni, mert anélkül semmi esélye.

Sajnos ez igy csak nagyon tömör változata annak amin keresztülmentünk emiatt, nincs olyan válasz itt ami hipp-hopp rendbetenne, lelkileg vannak gondjaid, önértékelési zavarokkal.

2014. nov. 25. 00:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű a történet. Annak idején hasonló sztorim volt. Egy lány akiért sokáig rajongtam, de mire odaért a dolog, hogy vele lehettem, már csak a hibáit tudtam észrevenni, igazából elszomorított az egész. Természetesen ha sokáig húzódik a dolog, lehet ilyen is a vége, addigra már mások az igények... Így megy ez fiatalon. :) (de ez nálam rég volt) Ahogy én látom, úgy látod te is, ebben a játékban neked nem osztottak lapot, már ha érted. Egyrészt szokták mondani, ha nem érzed, hogy úgy szeretnek, ahogy te elvárnád, akkor valójában Te nem érzed azt, amit keresel. Másrészt (ez már az én véleményem), hogy általában húzunk egy határt, emelünk egy lécet és aki nem ugorja meg, azzal nem nagyon tudunk mit kezdeni. Nincs ebben a történetben semmi szomorú, ha nem megy ne erőltesd. Amikor egy picit is agresszívebbnek érzed, mint azt te megengednéd, ott már gondok vannak. Nézz előre és lépj tovább. A barátok majd segítenek átlendülni az ilyen időszakokon, persze csak amíg meg nem találod "őt", amire most lesz esélyed. :) (általánosságban...) Szóval hajrá!
2014. nov. 25. 00:46
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolso elotti: sajnos nem errol van szo, egyszer beszelgettunk errol es o kerek perec megmondta h nina rozsaszin kodben es nem is volt soha massal sem de szeret velem lenni, szerethet mint egy embert vagy nem tudom, de erdekes a kapcsolatunk elejen o mondta h szeretlek, bar azota nem is hallottam tobbszor es igy en sem fogom neki mondogatni ha suket fulekre talalhat :( oszite barataim nincsenek sajnos, nagyon haveri szinten sincsenek joban vagyok emberekkel es ennyi:( ( erthetobben annyira nem vagyok veluk joba h jaj gyere elmegyumk bulizni)

Utolso te nagyjabol megfogtad a lenyeget, ezt a hirtelen haragusagot csak azert irtam le, mert elofordult, h egy kis dologbol akkora problemat csinalt h a kocsiba elpityeregtem magam miatta, vagy a sajat udvarokun kellett ordibalnom vele hogy allitson magan.. :(:( mert ha vkit meg szeretek azzal nem banok ugye igy es ez is nagyon elgondolkodtato... :( meg hanincs es nem is volt rozsaszi nem tudom miert van velem, 30 eves lesz miert nem torodik ezzel akkor:( de egy ket mas dologbol meg eszreveszem h seretht me torodik velem csak ezek mellett rettento nehez barmiben is biztosnak lenni..... mert az erzeseit nezve nem tudok rajta elmenni, mert nem a halalos szerelmes fajta, meg aki terden allva konyorog barkinek, de ez a lo tul oldala szerintem :(:(:(:(

2014. nov. 25. 06:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Simán szeretethiányos vagy, és nincs ló alapon vagy vele...
2014. nov. 25. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:

#6 Értem akkor teljesen más a szitu, neki csak kényelmes így, neked viszont kevés igy a kapcsolat.

Viszont ne őt hibáztasd miért van melletted ha nem szerelmes, mert neki ez pont megfelelő, ha neked nem elég akkor neked kell lépni.

2014. nov. 25. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!