Mit lehet tenni az ellen, ha egy férfi érezhetően kevésnek tartja magát valakihez?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 18:30
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert én is néha kevésnek érzem magam 1-1 lányhoz, ezért nem is kezdeményezek.
2/5 anonim válasza:
Megpróbálni bebizonyítni neki, hogy téved. De tapasztalataim szerint az ilyen embereknek ezt lehetetlen bebizonyítani.
3/5 anonim válasza:
nekem is jöhet valami tipp, mert hozzám meg az a srác tartja magát kevésnek, akiért pedig én odavagyok. Nemrégóta ugyan, ő viszont régóta értem. Most ráadásul barátnője van, egy igazi szerencsétlen lány, csúnya is, bunkó is, az egész baráti társaság viszolyog tőle. A srác pedig állandóan gyakorlatilag "LebeszélemMagamRólad" beszédeket ad nekem elő, a legközelebbi konkrét "én nem lennék neked elég" mondatára tényleg azt fogom mondani, hogy hát nem, ha képtelen vagy megragadni az lehetőséget, amire évek óta vársz...
4/5 anonim válasza:
Rondíts a kapcsolatukba... oh yeeeesss -.-
5/5 anonim válasza:
nem én kezdeményeztem, kedves utolsó :) csak én most lettem szingli, ő meg megragadta az alkalmat. Kb 10 perc után csókolózás után esett le, hogy húha van csaja. Engem zavarjon? Engem nem zavar, tiszta a lelkiismeretem. Különben sem erre vonatkozik a kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!