Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek oreg vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek oreg vagyok? Reszletek kent!

Figyelt kérdés
26 eves vagyok, 27 leszek marcusba, 4 honap mulva. De ugy erzem, hogy elment az ido felettem es felek az oregsegtol. Nem erzem magam kesznek, hogy megkomolyodjak. Dolgozom de amikor szabados vagyok akkor a buli, kocsma, pia, ezek jutnak eszembe. Latom a sok 18-20 eves szep, csinos lanyokat es csak abrandozok de eselyem sincs hisz 8 evvel idosebb vagyok toluk. Nem ertem ezt az egeszet. Nyaron pl nem szeretek kocsmazni, ink. Margit szgre ulok ki sorozni vagy Deak terre, stb. De ugy erzem, hogy ehhez mar idos vagyok. es 3 ev mulva betoltom a 30. evemet. Mit gondoltok? Kifejtenetek bovebben? Jo lenne, ha volna ebbol egy hosszabb tema. Kort es nemet irjatok esetleg varost! Koszonom!
2014. nov. 24. 08:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#9-vagyok, én meg már félig kopasz vagyok :D
2014. nov. 24. 09:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Attól, hogy lassan 30ak leszünk, még miénk a pálya!!!!!! 27-évesen nem hiszem ahogy a18-20 éves csajok kellenének! Lehet hogy szépek, de nem hiszem, hogy azonos lenne a érdeklődéi kör! Ha ráparázol akkor csak rosszabb lesz! Élni kell bele az életbe! Az öszeseső halánték meg bizonyos lányoknál kifejezetten szexepil!!! L/28
2014. nov. 24. 12:18
 13/23 Füless válasza:
én 18 éves múltam nem olyan régen, de a korombeli fiúk nem nagyon jönnek be. Jobban szeretem a 25ös férfiakat és szerintem egyáltalán nem vagy még öreg, nem kéne eljátszani a nagy rinyát. biztos van sok 18-20 éves, akinek bejössz, csak ők meg azért nem mennek oda, mert úgy gondolják túl fiatalok hozzád. én például nagyon szívesen ismerkednék veled, lehet sikerülne kiölnöm belőled ezeket a negatív gondolatokat. ha gondolod tolj egy privit. 18/L
2014. nov. 24. 13:54
 14/23 A kérdező kommentje:
Megprobalom kiverni ezt a fejembol! ;)
2014. nov. 24. 13:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Kérdező+18L
2014. nov. 24. 14:00
 16/23 Füless válasza:
46%
nem írt rám :(
2014. nov. 24. 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs gépnél a kérdező! De lehet ha kicsit leveleztek másképpen láthatja világot, nem arra gondoltam, hogy ásó kapa nagyharang csak a másik "oldal" véleményét is megismeri!
2014. nov. 24. 14:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Aludtam kucsit, lassan go melo! ;)
2014. nov. 24. 17:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező gondoltuk hogy nem a bátortalanság áll a nagy csend hátterében! Feltételeztük, hogy volt egyéb elfoglaltságod! Szép napot!
2014. nov. 25. 08:22
 20/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Neked is szep napot! ;)
2014. nov. 25. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!