Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöjjek össze egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze egy ilyen lánnyal? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel jóba vagyunk, nagyon jól ismerjük egymást, és én szeretnék többet. Hogyan csábítsam el, ha már jól ismer több éve, de mégsem szeretett belém ?

Segítsetek, nagyon szeretnék összejönni vele !!!

17/F

2014. nov. 17. 23:42
 1/7 anonim válasza:
Sehogy.
2014. nov. 17. 23:50
 2/7 anonim válasza:
100%, hogy nem jössz be neki? Ha igen akkor lehet, hogy más jön be neki. De szerintem szimplán hívd el moziba vagy valami ahol kettesben tudtok lenni és mond el neki, hogy mi is van. Nem fogod megbánni. Ha igent mond teljesült a vágyad, ha nemet akkor meg nem őrlöd magad tovább
2014. nov. 17. 23:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Második:

Már régebben elmondtam neki, akkor határozott nemet mondott. ):

2014. nov. 17. 23:58
 4/7 lustig válasza:

A barát zónában vagy.

Tegyél finom utalásokat (hívd el mozizni...), de ha nem megy, ne erőltesd, mert rossz lesz a vége. Törődj bele akkor hogy nem.

Esetleg egy másik lánnyal lehet kiugrasztani a bokorból, de ez nem biztos

2014. nov. 18. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe azt a lányt, van 1000 másik. Aki egyszer határozott nemet mondott, abban nem kell reménykedni. Érdemes inkább több lánynál próbálkozni egyszerre, és nem leragadni egynél. Akkor nagyobb eséllyel bejön valamelyik, és több tapasztalatot is szerzel.
2014. nov. 18. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Én másfél év után mondtam igent, de úgy h féltékennyé tettek.

De am meg hagyd szerintem is. A lány számára csak barát maradsz.

2014. nov. 18. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Valahogy azt érzem, hogy elég pesszimistán álltok hozzá, és nem érzitek azt, hogy nem lehet valakin csak úgy túl lépni...

De azért köszönöm az eddigi válaszokat !

volt közte hasznos gondolat.

2014. nov. 18. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!