Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet egy lánnyal msnen beszélni? (részletek lent)
én is jgy vagyok.
de ha nagyon nincs akkor elkezdek a régi mesékről beszélni xD MInt pl de szerettem én a kockás fülű nyulat :D
18/f a barátnőm 16 lessz 2hónap mulva :D
Improvizálj! Nem létezik, hogy ennyire nem vagy kreatív!
Nem bántásból, de mi lesz ha taliztok? Akkor néha csönd lesz? Az ilyen hatásszünetek olyan kellemetlenek tudnak lenni...
Ne akarj feltétlenül bevágódni a lánynál, már ahogy ezt te leírtad, én úgy értelmezem, hogy nem igazán érdekled!
18/l
Én 16 éves lány vagyok. Most akkor mi a kérdés? Az, hogy hogyan lehet elkezdeni egy msn-es beszélgetést?:D
Hát először is köszönsz.:) Próbálj mindig változatosan... itt egy pár: szia, szervusz:D, jóestét:D, jóreggelt:D, szépjónapot:D, stb. Nálam nagyon bejön, ha egy srác a köszönés után teszi a nevem. Akár becézve is.:) Imádom, ha becézgetnek, de azt is, ha csak simán az egész keresztnevemet odaírják. (pl.: Szervusz Bettina:D) Amikor csak lehet írj a köszönés után még egy ":D" vagy egy ":)" szmájlit. Így rögtön pozitívan kezdődik a beszélgetés.:)
Ha a köszönés megvan, akkor tovább lehet úgy folytatni, hogy: mizu? mizzu? mizujs? mizus veled? hogy vagy? hogy teccik lenni?:D
Na meg lehet úgy is, hogy írod, h. "mizujs?" és rögtön utána kérdezel is valamit, pl. voltál tegnap a buliban?:).
Ééés van a 3.módszer, hogy köszönés után rögtön belevágsz egy új témába, nem kell a mizujs/hogyvagy uncsi szöveg.:D (szia Viktória:D -szija:) - láttam tegnap az xy filmet?)
Szval így lehet kezdeni.:) De mindig várdd meg a köszönés után, hogy visszaköszönjön, és csak utána folytasdd.
A folytatásnál már csak témákat kell felhozni, és akkor nem nehéz. Ez a téma bármi lehet, rengeteg téma van, most nem fogom felsorolni az összeset, beírod a keresőbe, tényleg nagyon sokat ad ki, és akár google-n is utána nézhetsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!