Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe belegondoltatok már?
Nem álmodozok ilyen férfiról, csak valami különcről maximum.
Ne általánosíts, köszönöm.
Nem, csak a két véglet létezik... vagy ha számodra igen, akkor szűk látókörű vagy és fekete meg fehér.
"Nem álmodozok ilyen férfiról."
Dehogynem.
"a nők egyfolytában egy erős, határozott, domináns férfiről ábrándoznak"
Ez, mint allitas, nem lenne igaz. Legalabbis, semmikeppen nem ilyen formaban.
"miért csinálnak abból ügyet, hogy a legtöbb vezetői és fontosabb pozíciót a férfiak töltik be"
Kik?
Szerintem a "gondolatmeneteddel" csak ket gond van: az egyik fele, meg a masik fele.
Sikerult megfogalmaznod egy tobbertelmu, absztrakt gondolatot. Ertelmezhetjuk ezt persze igaz allitaskent, de akkor 2 az emlitett ket kerdesem merul fel.
Emiatt szerintem a gondolatmeneted gyakorlatilag ertelmezhetetlenre sikerult.
Megprobalom neked atfogalmazni ugy, hogy ertelmes legyen. (Mar, felteve, hogy nem szandekosan az altalad feltett, ertelmetlen kerdesre adott nem letezo valaszra vagy kivancsi).
"Allitolag a nok egy eros, hatarozott, dominans ferfira vagynak. De akkor miert csinalnak abbol ugyet, hogy a vezetoi poziciokban alig van noi szereplo?"
A kerdes meg igy is kozhelyes, bulvaros, valos ertektol mentes. De legalabb most mar talan ertelmezni lehet. Erre gondoltal?
21/F
mert szeretnének magasabb fizetést?
amúgy nem értek egyet azzal h ilyen férfit keresne az összes nő. legalább is akikkel én ismerkedem azoknál többet számít a közös téma, külső vonzerő és az egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!