Fiúk, ti is belegondoltatok már ebbe?
Figyelt kérdés
Azok a lányok, akik most fiatalok, főleg a tinik és gyakran gúnyolják ki a náluk bepróbálkozó rendes, de sajnos nem a leghelyesebb fiúkat, azok pár év tized múlva maguk is rondaságok lesznek, akik a másik nemben undort váltanak ki és a férjük is jó eséllyel fiatalabb tini lányokat fog kúrelolni mellettük. :)2014. márc. 7. 21:38
1/6 anonim válasza:
Nem, én erre magasról szarok, méghozzá nagy évben. Van nekem is épp elég problémám mintsem mások sorsával foglalkozzak.
2/6 anonim válasza:
Tudod mi az igazi poén? Az hogy néhány év múlva azon sír majd az összes kis p*csa hogy miért nem talál rendes fiút :) Amúgy meg nem kell rendesnek lenni ha a csaj bunkó veled.
3/6 anonim válasza:
Már ketten vagyunk Singuval, így sztereóban szarunk erre :)
4/6 anonim válasza:
Csak azért, mert valaki idősödik, nem lesz rondább. A jobb fajta nő épp, hogy jobb lesz, mert addigra finomul ki az ízlése, és belejön abba, hogy hogy ápolja magát. És nekik akkor sem fogsz kelleni, szóval rinya rinya rinya...
5/6 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nekem sem kellenek a belül üres, felszínes lányok. :)
2014. márc. 7. 22:49
6/6 anonim válasza:
Jól esik gyűlölködni, mi? Amúgy pedig irány az általános iskola és tanulj meg olvasni! Én először is nőkről beszéltem, de belátom, hogy egy fiúval vitázni a nőkről értelmetlen, másodszor jobb nőkről, ami nem tudom, hogy hogy jön a felszínes lányok c. témához. De amúgy köszönöm minden nőtársam nevében, hogy kizárod ezzel a felfogással magad a játékból, és nem kell még egy kis rinyáló, önbizalomhiányos, unintelligens f@**t elviselnünk. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!