Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti is belegondoltatok...

Fiúk, ti is belegondoltatok már ebbe?

Figyelt kérdés
Azok a lányok, akik most fiatalok, főleg a tinik és gyakran gúnyolják ki a náluk bepróbálkozó rendes, de sajnos nem a leghelyesebb fiúkat, azok pár év tized múlva maguk is rondaságok lesznek, akik a másik nemben undort váltanak ki és a férjük is jó eséllyel fiatalabb tini lányokat fog kúrelolni mellettük. :)
2014. márc. 7. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem, én erre magasról szarok, méghozzá nagy évben. Van nekem is épp elég problémám mintsem mások sorsával foglalkozzak.
2014. márc. 7. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudod mi az igazi poén? Az hogy néhány év múlva azon sír majd az összes kis p*csa hogy miért nem talál rendes fiút :) Amúgy meg nem kell rendesnek lenni ha a csaj bunkó veled.
2014. márc. 7. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Már ketten vagyunk Singuval, így sztereóban szarunk erre :)
2014. márc. 7. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert valaki idősödik, nem lesz rondább. A jobb fajta nő épp, hogy jobb lesz, mert addigra finomul ki az ízlése, és belejön abba, hogy hogy ápolja magát. És nekik akkor sem fogsz kelleni, szóval rinya rinya rinya...
2014. márc. 7. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nekem sem kellenek a belül üres, felszínes lányok. :)
2014. márc. 7. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól esik gyűlölködni, mi? Amúgy pedig irány az általános iskola és tanulj meg olvasni! Én először is nőkről beszéltem, de belátom, hogy egy fiúval vitázni a nőkről értelmetlen, másodszor jobb nőkről, ami nem tudom, hogy hogy jön a felszínes lányok c. témához. De amúgy köszönöm minden nőtársam nevében, hogy kizárod ezzel a felfogással magad a játékból, és nem kell még egy kis rinyáló, önbizalomhiányos, unintelligens f@**t elviselnünk. Köszönöm szépen!
2014. márc. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!