Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mégis mát vártok el a fiúktól?
Mi az a dolog, amit a kedvesség, udvariasság, és őszinteség mellett még annyira elvártok egy fiútól?? A pénz. vagy az autó az? Vagy mégis mi?
Kérdésem elsősorban 19-25 éves korosztályt érinti.
Sok lány helyesnek tart (ezt onnan tudom. hogy megnéznek. ) És nem vagyok arrogáns. És nyomulós sem. De jó lenne, tudni, a lányok mégis mi alapján választanak párt? Élsportoló sem vagyok.
U.I. És bántó, offos, flaminges választ NEM fogadok el. Azonnal jelenteni fogom. És csak a kérdésre várok értelmes válaszokat.
Ugyan kicsit több vagyok (26), de amit én elvárok, nagyjából le lett már írva. Az egyenjogúság/egyenrangúság alap, minden tekintetben.
Ne éreztesse, hogy "ő a férfi", semmiben.
Ne irányítson. De azt se várja el, hogy én irányítsam, meg nem kell pincsikutyát játszani. Ha szeret, mutassa ki, ne legyen semmilyen.
Előző vagyok.
Őszinteség mindenképp, a hazugságot utálom.
Hűség. Ha más kell, menjen, de utána vissza ne jöjjön.
És a kommunikáció. Lehessen vele mindenről beszélgetni, ne söpörjük a problémákat a szőnyeg alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!