Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom egy házas pasira, mit tegyek?
Ráadásul van egy kis gyermeke is.A feleségével hol együtt vannak-hol külön.Nem rég költöztek újra össze,azaz kb a 20. alkalommal.
Ezek a fenti ényezők azok,ami miatt elhesegetem a gondolataimat inkább,hogy mi volna ha esetleg Ő+Én...(borítsam fel az életét akkor is ha nem szereti a feleségét,-ez tény-csak megtüri a gyerek miatt?!)
Az baj ha tudja,hogy nekem tetszik? Ciki...,elmondtam neki.Meglepődött,viszont sokszor elkaptam h figyelgetett,egy buliban pedig (akkor épp nem volt a párjával jó viszonyban)- rám startolt...
Mit tegyek? Kalandba benne lenne,de ez nem lenne szemétség ?? Bizonytalan vagyok.Lehet az is,hogy csak az exemet "látom benne"?!...Van hasonlóság!! :/
Köszönöm a választ..!
inkább ne
nem fogsz tudni belenézni a tükörbe !!
"Kedves" 3.! Az ilyen féle válaszaidat legközelebb légyszíves tartsd meg magadnak! ;)
Ha értelmeset nem tudsz mondani, hát ne nevettesd ki magad!!!Üdv.
Itt te vagy tiszta vicc,nem én.
El akarod marni a gyerktől az apját?
Vagy akkor lesz egy mostoha gyereked?:/
Neked tetszeni fog,ha a közös pénzeteket kőlti majd a gyerekre?
Szoval,ha kell az apa,kelljen a gyerek is.
#3 Nézd én nem mondtam egy szóval sem, hogy elkötelezném magam vele, a gyerek meg 100%, hogy nem maradna vele...
Az, hogy így érzek, lehet viccen kívülinek mondhatni szerintem..elvileg nem én kaptam fel a figyelmem rá, ő rám...Egy nőnek meg ez jól esik, főleg ha a pasas jól is néz ki...,de tisztában vagyok az >életével.< Àmbár ha ő közeledett felém, bókolt ,stb...nem gondolva a gyerekére akkor én mit gondoljak?!?!
A gyerekét nem fogja eldobni...remélem.
Vagy veletek marad,vagy az anyjánál.
Egyik sem jo megoldás:/
Ha az anyjánál marad,az lesz,hogy elmartad a gyerek mellől az apját.
Ha nálatok marad,akkor meg lesz egy mostohagyereked:/
És szeretned kell majd,az mindegy,hogy kinél marad,mert ugye a szerelmed gyermekéről van szo.
Ha belegondolsz mindegy is,hogy kinél marad,akárhogy is nézzük lesz egy mostohád:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!