Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen lányok miért csodalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányok miért csodalkoznak hogy nincsen barátjuk?

Figyelt kérdés

Ismerek pár lanyt akiknél a pasizas azt jelenti, hogy kineznek maguknak egy fiú,naponta egyszer rámosolyognak aztán varják hogy kezdemenyezzen. Esetleg szemezni vele,jeleket adni,beszelgetni vele? Azt semmiképp.

Persze ezzel csak azt érik el hogy a batrabb lányok lenyúlják a választottjukat mert annak fogalma sincs hogy bejött neki. Ekkor jön a sírás es a masik csaj ler***cozasa..

Az ilyen csajok fel fognak nőni valaha? 18/19 évesek.

2014. nov. 21. 22:06
1 2
 1/12 DanteSparda ***** válasza:
szerintem ezek ilyenek maradnak
2014. nov. 21. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
jólvan, kihisztizted magad, jár a keksz
2014. nov. 21. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Mit kéne csinálniuk?

Ha rámozdulnának határozottabban, egyből menne a r*bancozás.

2014. nov. 21. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
DreamWorld a neve. Álomvilág.
2014. nov. 21. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Nyilván nem fog nyomulni sem az ember lánya azért,hogy jól pofára essen és beégjen.Normál esetben egy kis mosoly,kedvesség után mer lépni amúgy is a tökösebb fajta pasi.
2014. nov. 21. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

A pasik sokszor Ugyanezt csinálják... Lépj túl rajta ;)

17/l

2014. nov. 21. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Nehezen képzelik el hogy a férfi is tud válogatós lenni de ha nem az akkor egyből már kihasználni akarja őket.
2014. nov. 21. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
én személyszerint szoktam szemezni, mosolyogni, beszélgetni, csak vhogy mindig akad ennél is nyomulosabb csaj aki lenyúlja a pasit. furcsa, hogy aki kicsit bátrotalanabb e téren, akkor már azt hiszik nem is tetszik neki komolyan az illető
2014. nov. 21. 22:18
 9/12 A kérdező kommentje:

#5 Ennyi erővel a pasi se nyomuljon.

Egyebkent en naponta 7-8 lannyal összemosolygok,kicsit beszelgetek egyetemen. Ezek közül jóparnak baratja vagy udvarloja van. Megis hogyan lehetne megkülönböztetni hogy ki akar többet?

Amúgy nem "hisztizek" csak erdekel. Nekem tokmindegy hogy egyedul maradnak-e vagy nem.;(

2014. nov. 21. 22:20
 10/12 A kérdező kommentje:
*;)
2014. nov. 21. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!