Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi klón? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi klón? És miért csak nekik van barátjuk?

Figyelt kérdés

Ma a suliban azon gondolkodtam, hogy annyira sok lány ugyanúgy néz ki, de tényleg, teljesen ugyanúgy öltözködnek.

Pl. ma ültem az aulában lyukas órám volt és elment előttem egy csapat csaj. Tök ugyanúgy néztek ki, teljesen tipikusan mindegyik csőfarmerben volt, mindegyiken Nike Airmax cipő volt, egy ujjatlan elegánsabb ing, amire rávettek egy nagy nyakláncot, mindegyiknek sima fekete táskája volt, amit a kezére akasztva vitt, mindegyik fogta a lapos okostelefonját a kezében, mindegyiknek vasalt haja volt, meg ez az alul szőke amúgy barna megoldás (nem tudom hogy nevezik). Most komolyan, nem úgy van, hogy a nők nem szeretik ha ugyanolyan ruhában van valaki, mint ők? És a legtöbb ilyen csajnak van barátja. A fiúknak a klónok kellenek? Nem értem.

2014. szept. 10. 20:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
Általánosítás és most visszavágok egy kérdéssel: A lányoknak miért a klón #yoloswagkretén gyerekek kellenek?
2014. szept. 10. 20:40
 2/20 anonim válasza:
Ugyanez elmondható a fiúkról.
2014. szept. 10. 20:40
 3/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy a fiúkról nem? Azok is ugyanolyanok. Csőgatya, V-nyakú felső farmerdzseki kefehaj.. De most nem ez a téma. Ez nem provokatív kérdés volt.
2014. szept. 10. 20:42
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Ez tényleg nagy szégyen. Ezt minden nap látom én is. És az a vicces, hogy az ilyenek képzelik magukat egyéniségnek, legalábbis az ilyen ismerőseim. A miértre a válasz, hogy ez a divat, majdnem mindenki követni akarja, ez lett a mérvadó. Ennyi,
 5/20 anonim ***** válasza:
Ez nem így van, nem azért nincs barátod mert nem úgy nézel ki mint ők. Én pocsékul öltözködöm és a hajam is gáz, mégis van barátom nekem is... :D Akárkinek lehet barátja.
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
a klonok támadása! tudod ma egy bolond százat csinál a divat nem úgy mint régen
2014. szept. 10. 20:43
 7/20 A kérdező kommentje:
Láttam utánuk menni egy csajt, ő bakancsban volt meg egy nagy kockás ingben, sokkal szimpibb volt pedig ez sem hangzik annyira egyedien, de komolyan, "melengette a szívem" hogy végre valaki nincsen egy futócipőben az iskolában, amiből mindenkinek van egy.
2014. szept. 10. 20:46
 8/20 anonim ***** válasza:
lassan az általános lesz a divat :D
2014. szept. 10. 20:47
 9/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok az osztályban a különclány :D Nem állokve a sorba, hanem leülök és cinikus mosollyal figyelem az álló tömeget. Néha észre veszek néhány másik különcöt, aki inkább leül és figyel vagy kezen állva probál változtatni.

Remélem érthető volt az én kis világszemléletem :)

2014. szept. 10. 20:50
 10/20 anonim ***** válasza:

9, te vagy a legjobb

Ne törődj a konzumidiótákkal

2014. szept. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!