Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi klón? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi klón? És miért csak nekik van barátjuk?

Figyelt kérdés

Ma a suliban azon gondolkodtam, hogy annyira sok lány ugyanúgy néz ki, de tényleg, teljesen ugyanúgy öltözködnek.

Pl. ma ültem az aulában lyukas órám volt és elment előttem egy csapat csaj. Tök ugyanúgy néztek ki, teljesen tipikusan mindegyik csőfarmerben volt, mindegyiken Nike Airmax cipő volt, egy ujjatlan elegánsabb ing, amire rávettek egy nagy nyakláncot, mindegyiknek sima fekete táskája volt, amit a kezére akasztva vitt, mindegyik fogta a lapos okostelefonját a kezében, mindegyiknek vasalt haja volt, meg ez az alul szőke amúgy barna megoldás (nem tudom hogy nevezik). Most komolyan, nem úgy van, hogy a nők nem szeretik ha ugyanolyan ruhában van valaki, mint ők? És a legtöbb ilyen csajnak van barátja. A fiúknak a klónok kellenek? Nem értem.

2014. szept. 10. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Azt a nagy futócipő mániát énse értem tisztagáz:D

Egyébként a mai világban (elég szomorú) a facebook like-ok alapján ítélik meg az embereket, és azt is sugallja mindenki, hogy nézzetek csak ki ugyanugy, majd a facebook meg ask.fm lájkjaitok alapján lesztek megitélve.

Rothad a társadalom.

2014. szept. 10. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Mert az egyedi az senkinek sem kell!

Lány vagyok és tapasztalatból mondom.

2014. szept. 10. 20:55
 13/20 anonim válasza:
annál a kartáska hordásnál nincs röhejesebb mikor össze-vissza csápolnak vele az utcán :D
2014. szept. 10. 21:03
 14/20 A kérdező kommentje:
De ez iszonyat gáz. Ennél már csak az gázabb, amikor valaki úgy hordja a Nirvanás pólót, hogy azt sem tudja, mi az.
2014. szept. 10. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Uuu és igen ismerek ilyet. Egyik osztálytársnőm. Mindenféle bandás pólója van, de... Csak azért hordja, mert menő. Probál egyedinek tüni, de nagyon nem az.

A #9 különclány

2014. szept. 10. 21:16
 16/20 anonim válasza:
Csak kozlom veled,hogy aki nem all be a sorba,azt kikozositik.
2014. szept. 10. 21:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Nos, ez igaz, de én inkább vagyok kiközösitve, mint egy birka, aki követi a tömeget.

Van egy idézet egy hires embertöl valahogy így van: "Mindenki egyedinek születik, de kópiaként hal meg"

2014. szept. 10. 21:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem érdekel. Én nem fogom magam égetni a futócipős baromsággal, az biztos. Annyira gáz, úristen.
2014. szept. 10. 21:25
 19/20 anonim válasza:
De most ez nem ego,hanem meno,ez a divat.Az az ego amit te csinalsz.Csak irigyled oket,lesut a kerdesedbol.Oket megnezik a fiuk es van baratjuk,nepszeruek.Teged meg leszarnak.Allj be a sorba minel hamarabb,ez az elet rendje.
2014. szept. 10. 21:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Hülye vagy :D Magammal csesznék ki, ha beállnék közéjük. A kefehajú páwabúzamezők néznének csak meg, húha de nagy elismerés. És ki mondta, hogy engem leszarnak? Az, hogy nincs barátom, az sajnos csak az én hibám, érdeklődésben nem szenvedek hiányt. Csak az a fura, hogy őket szinte már üldözik a fiúk, durva.
2014. szept. 11. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!