Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért általánosítanak egyes pasik, aztán meg csodálkoznak?
Tudom, Hogy a legtöbb egy csalódás miatt, de akkor is!?
Én egy normális nőnek érzem magam. Jó vannak stiklijeim, de kinek nincs!?
Szóval azok, akik minden nőt lenéznek (lek.rváznak, kibeszélnek, nem törődnek az érzéseikkel stb.) miért csodálkoznak, ha nem akarok szexelni? Netán ha mégis úgy akaluk, de tisztázom vele, hogy miért nem folytatnám -mert nem szeretem ha semmibe vesznek- de ő felkeres bizonyos idő után és próbálkozik újra becserkészni, akkor miért csodálkozik, ha nemet mondok? És persze rossz az egojának, szid a hátam mögött.
Mi ez a gyerekes viselkedés? Miért nem néznek magukba kicsit, hogy ha máshogy állnának a kiszemelthez, de min. őszinte lenne akkor elkerülhetők lennének a kellemetlenségek?
Nem oltogatok senkit, csak érdekel a véleményetek, úgyhogy ezt várom vissza is :)
Ui.: én is csalódtam nem egyszer, nem kicsit, mégis felül tudtam kerekedni és bizalmat szavazni (habár elég nehéz főleg ha ilyenekbe botlok).
Ha olyan a véleményed a nőkről, nem lehet, hogy az olyanokat is vonzod be?
Kell neked egyáltalán több... vagy neked így jó?
:) igen én is a korrektségre törekszem...de nem hagyom,hogy hülyére vegyenek. Vannak mindkét nemben ilyen is olyan is.
Annyira utálom a beskatulyázást!!!! Ostobaság! Így nem lehet boldog, legalábbis párkapcsolato témában.
Tudom, nem könnyű... De gyszer élünk, nem szabad mindig félni, makacskodni, falakat építeni! Nyitott szemmel kell járni. Ha sok hülye pitsával volt dolgotok, akkor ismeritek a fajtájukat és ki tudjátok kerülni őket. Csak hát sokan rosszul gondolkoznak -véleményem szerint- és sokan esnek ugyanabba a hibába.
Köszi a normális válaszokat :D
végülis te miért szeretnéd itt biztatni a férfiakat?
mert sztem még igy is túl sok férfi van aki lohol a nők után ennek egyenesági következménye az hogy a nőknek van miből válogatni amitől többségüknek a fejébe száll a dicsőség, és kitapasztalni lehetetlen vagy legalábbis még nem találtak ki hüle pitsa jelző műszer, mondjuk ha lenne csipogna állandóan.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!