Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg buz! S, hogyha egy fiú szeret táncolni/táncol?
Na és, én testnevelési tárgy keretében vettem fel a néptáncot. El nem fogod hinni, kikkel táncolok. LÁNYOKKAL!!! Akik nem mellesleg nagyon csinosak, ragyog az arcuk és csak úgy forog a szoknyájuk :)
21/F
Édes Istenem, miket ki nem találnak... :o
A táncok legnagyobb része páros tánc, azaz férfi nővel táncol. Nagyon is jó dolog, hogy táncolsz, mindenféle szempontból.
Én mondjuk lány vagyok, 1 éve járok néptáncra, és láss csodát, eléggé megváltoztam ezáltal. Nem csak, hogy csomó új embert ismertem meg, de legyőztem valamennyire a férfiaktól való félelmemet, a zárkózottságomat, nem okoz már akkora kellemetlenséget szembenézni, szóbaállni, megérinteni egy férfit, és jobban igényelem is a fizikai közelséget, mint azelőtt (addig ki sem bírtam, ha valaki fél méternél közelebb került a szférámba). S a nőiességemet is sikerült jobban tudatosítani, a testtartást is javítani, s még sorolhatnám az előnyöket. Persze, a legtöbb férfi becsajozni jár ilyen helyekre, de ha van párod, és vele (is) táncolsz, az is egy nagyon szép tevékenység szerintem. A fejrázogatós mai diszkó"táncot" leszámítva szinte bármilyen táncról lévén szó.
Én pogózni szeretek.
Ilyenkor hajnalban csatakrészegen mászok haza és tele van kék-zöld foltokkal a testem.
Imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!