Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondjak azt egy pasira, hogyha 30-35 eves koraig nem talalja meg a hozza valo not, hogy baj van vele? Mifele baj?
Figyelt kérdés
Nekem van olyan ferfi ismerosom, aki 34 eves, es a fiatal tinicsajoknak bejon, es ezt ki is hasznalja, viszont a sajat korosztalyabol mar nehezebben talal olyan csajt, aki erdeklodik iranta. Vele mi baj lenne,hogy fiatal jo csajokkal fekszik le?2014. nov. 17. 15:33
1/3 anonim válasza:
Most mi a kérdés? Két kérdést tettél fel egyszerre.
Ha fiatal jó csajokkal fekszik le, akkor később már nem fog tudni értékelni egy feleséget. Szomorú, de ez van.
Én se találtam meg a hozzám illőt, de miért lenne velem baj? Nemrég az egyik lánynak a távolság volt a probléma, egy másiknak meg a korkülönbség. Nem mindig jön össze minden. És lehet, hogy talán jobb is.
3/3 anonim válasza:
szerintem itt arra gondolnak, hogy az a baj, ha a saját korosztályában nem talál párt. nem hiszem, hogy élete szerelmét várja el bárki az illetőtől x koráig, de az tényleg komoly problémákra enged következtetni, ha csak a tizenévesekkel képes bármit is kezdeni, érett, felnőtt nőkkel meg nem tud. nyilván minden férfi élvezi ha fiatal, csinos lányok bomlanak utána, de ha csak a buta tinilányokat tudja összeszedni, akkor ott baj van. szerintem erre gondolnak, nem arra, hogy legkésőbb 35 éves korodig találd meg az igazit, vagy különben temesd el magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!