Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakori hiszti, kevésbé együttműködés mindenképp azt mutatja, hogy már nem fogad el a barátnőm eléggé?
Összeköltöztünk, és hát nagyon nagy macerával jár, szét van verve az egész lakás és sokmindent kell szerelni, építeni.
Ilyenkor szinte mindig összetűzés a vége. Én alapból ideges vagyok, ő meg gyakran nem teszi szó nélkül amit kérek, (fogja meg ezt, vigye ki a mosatlant, ilyenek), ennek pedig káosz a vége. Általában amúgy csak azokat a dolgokat bízom rá amit amúgy is ő szokott csinálni, pl mosás, de gyakran, nem tudom, hogy csak azért mert néha vannak ilyen ingadozásai, vagy azért, mert valami komoly baj van a kapcsolattal ilyeneket mond, hogy miért neki kell mindent csinálnia (ami nem igaz) meg hogy amikor szereltünk akkor is szinte mindent ő csinált, meg nélküle össze se tudtam volna rakni. Közben gyakorlatilag szinte csak hátráltatott. Kértem, hogy fogjon meg valamit és akkor alig volt képes megfogni pedig érthető volt mit akarok.
Meg mondtam, hogy kicsit pakoljon el az útból és láttam rajta, hogy nem akarja csinálni. És akkor azzal jön, hogy segítsek már abban is, persze ha segítek észre sem veszi.
Én sem szeretek feltétlenül mindig szerelni, barkácsolni mégis csinálom különben egy szétbombázott lakásban kellene élnem.
De ezek a hisztik, meg az, hogy nem veszi ki szerintem kellőképpen a részét a kényelmetlen melóban, sőt, még meg is sértődik, hisztizik, szerintem nem azt jelenti, hogy ellustult, vagy baja van, hanem az, hogy - velem - nekem - nem csinálja már szívesen.
Akkor meg mit keresek itt nála? Mit barkácsolok egy ilyen nőnek?
Vagy egyszerűen csak ingazodik a hangulata? Meg lehet azért csinálja mert én is ideges vagyok és ezzel tükrözi a hangulatomat vagy védekezni próbál?
Mindabból amit leírtál, ez elég nyilvánvalónak tűnik. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy valóban és tevékenyen ki vegye a részét az otthoni teendőkben, más elképzelései és elvárásai voltak. Ez egy bizonyos szintig érthető és tolerálható is, nem lenne ezzel baj. De ha már ilyenekre is húzza a száját, hogy míg te dolgozol és tényleg rendbe teszed a lakást, neki fárasztó adogatni vagy más fizikailag amúgy nem megterhelő dolgot tenni... nincs igazán képben arról, hogyan működik egy párkapcsolat, nem csak a filmekben látott romantikus és probléma mentes részt élitek majd meg, időről időre (főleg költözés után) rengeteg elintézendő gond lesz, ezt el kell fogadni, ez ezzel jár.
A barátnődnek szerintem nincs realitás érzéke és valahol el is van kényeztetve. A szülei felnevelték,e gy darabig eltartották, ahogy ha volt előtted más barátja, valószínűleg ő is mindent alátolt, komolyabban semmiért nem kellett megerőltetnie magát. Igen, fárasztó tud lenni ott lenni és segíteni miközben szerelsz vagy barkácsolsz. Igen, szívesebben tenne ezer más dolgot. Ő nem ezt akarta, ő nem ezt a részét akarja megélni az összeköltözésnek. De a való életben ez nem kívánságműsor, a problémák nem maguktól oldódnak meg, hanem ha tesztek érte. A kérdés tényleg az, képes-e érett módon viselkedni és közösen, együtt csináljátok, vagy folytatja s sorozatos hisztizést és kelletlenkedést amíg te meg nem unod, vagy valamelyik barátnője a 0 élettapasztalatával meg nem győzi, keressen olyan férfit, aki "értékeli" és aki "tud bánni a nőkkel".
Remélhetőleg időben megjön az esze. Próbálj meg leülni vele, beszéljétek át, mert semmi lehetetlent nem kérsz, teljesen korrekt elvárásaid vannak. Sok szerencsét!
26/F
Ket dologra tudok gondolni, amire tuljadonkeppen te is gondoltal.
Mikor en elkezdtem veszekedni a baratommal, egyyre tobbet es tobbet, eszrevettuk h mar nem annyira kotodunk egymashoz, megszokasbol voltunk egyutt es szerettuk egymast. 2 ember merte megmondani h nem illunk egymashoz. Rettentoen idegesitett mar, es gondolom ez forditva is igaz. Mas neveltetest kaptunk. Vegul o merte kimondani a szakitast 2 ev utan
Tehat ez az egyik lehetseges ok. A masik az, hogy a felek (en sem ertem miert) de nem tudatosulva probalnak a masik fele kerekedni, dominalni. Ez a mi kapcsolatunkat is tonkrevagta. Mivel sok dologban idegesitett, neha mar szegyelltem is, ezert en voltam a komolyabb es a dominansabb. Ez utobbi mar csak utolag tudatosult bennem. Feszegeti a hatarokat meddig tud elmenni, es mivel te megteszed, ezert meg tovabb fesziti a hurt. El van kenyelmesedve.
Esetleg ezt komolyabban, nyugodt korulmenyek kozott beszeljetek meg, ugyhogy megbeszelitek h egyik sem vag a masik szavaba, es emeli fel a hangjat, mert abban a pillanatban befejezted a beszelgetest, egy karonkodas vagy csunya szo ne hagyja el a szatokat. Esetleg meg azzal tudsz problkozni, hogy buntudatot ebresztes benne " nagyon sokat jelentene nekem, hogyha idoben be tudnank fejezni a felujitast, hogy nyugodtan kettesben elhessunk".
Az esetlegesen oroklott hajramrol nem tudok velemnyt irni, nem ertek hozza. De azt megtudod tenni, higy te a maximalis nyugodtsagot mutatod. Akkor a lany se lesz jobb esetben ideges, de ha valami olyasmit csinal ami neked nagyon nem tetszik, akkor meghokkento ha valaki kikel magabol. Legy míndig nyugodt es megfontolt. Ha gondolod irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!