Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadhatatlan a hiszti?
Figyelt kérdés
Havonta egyszer kétszer ha egy nő maga alatt van, miért nem lehet feszült, és miért kell provokálni?
Nekem is most minden összejött nagyon csúnyán, nem találom a helyem, erre lépten-nyomon megkapom, hogy hisztis
2014. szept. 29. 20:01
1/11 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy miért "hisztizel"
2/11 A kérdező kommentje:
Van egy tucat egészségügyi problémám, oda a munkám, és nem találok másikat...és még sorolhatnám
2014. szept. 29. 20:04
3/11 anonim válasza:
Én csak akkor hisztizek, meg pukkadok és durcizok, ha valamit el akarok érni anyunéknál.
Aztán pár nap után úgyis megkapom amit szeretnék, de néha már nekem nehéz megjátszanom sértődöttségemet.
Baaaromi nagy munka undinak lenni napokon át ^^
5/11 anonim válasza:
A problémákat nem lehet hisztizéssel megoldani. Normálisan is lehet róluk a környezeteddel beszélni. De ha nagyon feszült vagy, akkor menj a szobádba és maradj egyedül. Ezt a környezeted is megfogja érteni.
6/11 A kérdező kommentje:
Nincsen szobám, csak egy szobánk van
2014. szept. 29. 20:06
7/11 anonim válasza:
ha feszült vagy az elfogadható. a hiszti az kicsit más
8/11 A kérdező kommentje:
Alapból csak feszült, de ha elkezdenek cseszegetni emiatt, akkor már hisztis
2014. szept. 29. 20:07
9/11 anonim válasza:
Mert a problemakat emberi modra kell megoldani nem orditassal.
Legyen mar onuralmad
10/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ordítani.
2014. szept. 29. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!