Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hiszti felesleges?
A barátom véleménye a női hisztiről:
Az érzelmek olyanok, mint amikor kimész a mosdóba. Ott még az ajtót is becsukod magad után. Ez bezzeg automatikusan megy.
A hiszti is ugyanezen az elven működik. Senki nem kíváncsi rá. Úgyhogy fogd magad, vidd el a fölös energiáid és érzelmeid egy képzeletbeli "mosdóba" és szabadulj meg tőlük ott.
Ha megtanultad, hogy nem pisilünk a szoba közepére, miért nem fogod fel, hogy nem hisztizünk más előtt?
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Miután jól kiröhögtem magam, ez a válaszom:
Hisztizni tényleg nem jó. Itt az igazán kemény hisztire gondolok, amikor már csak feleslegesen húzod fel magad valamin, amiről később kiderül, hogy csak gyomorfekélyt kapsz tőle.
Viszont meg kell tudni beszélni a problémákat. Neki is figyelnie kell a problémákra, nem lehet mindig jót röhögni azon, amit meg kell beszélni.
Ha pedig túlcsordulnak az érzelmek és azért hisztizel, tűnés ki a földekre vagy egy focipályára vagy egy térre, és üvölts amíg be nem rekedsz. Jót tesz, tapasztalat(búza mezőn a legjobb).
Exem egyszer leoltott, hogy ne hisztizzek, pedig a problémáinkról akartam vele beszélni.
Nem mosogattam 1,5 hónapig. Egy idő után rákérdezett, hogy nem akarok-e esetleg besegíteni, de megkértem, hogy ne hisztizzen.
Igaza van a barátodnak, a hiszti felesleges. Ellenben a nemtetszés kifejezése, a jogos sérelmek számonkérése és a problémák megbeszélése nagyon nem az. Nem szeretem, ha a férfiak hisztiként tartanak számon minden olyan beszélgetést, ami számukra kényes témát taglal.
A férfiak teljesen jogosan várják el a nőktől, hogy higgadtan, ordítozás, fenyegetőzés és nyilvános jelenetrendezés nélkül beszéljenek a problémákról. A nők pedig ugyanennyi joggal kérhetik a férfiakat arra, hogy figyelmesen végighallgassák őket, majd utána ne a szőnyeg alá söpörjék a koszt, hanem igenis vegyék elő a porszívót, még ha az több fáradsággal is jár. (Ha meg ennyit nem bírsz megtenni a párodért, minek vagy vele?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!