Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, képzeljétek el, hogy egy fárasztó munkanap után hazaértek este 10 után. A barátnőd (akivel együtt laksz) finom vacsival vár és nagyon szexi ruciba, mit választotok?
Figyelt kérdés
A vacsit vagy a szexet választjátok elsőnek?
Ha pl. éhesek vagytok akkor vacsi?
2014. nov. 21. 10:52
31/47 anonim válasza:
Poirot, Sherlock Holmes, Miss Marple???? Hát szerintem egyik sem indít be egy pasit! Ha igen akkor meg a nővérke szett nem izgatja!
32/47 A kérdező kommentje:
Azt hiszem maradok inkább a szexi fehérneműknél, stb, szexi harisnya, de az ilyen jelmezeket kihagynám... :)
2014. nov. 21. 11:59
33/47 anonim válasza:
Nekem tetszene ha az akutális barátnőm aki éppen van, sárga Kálámbó-kabátban, nagyítóval, kalapban, meg fegyverrel várna... Az olyan csajok amúgy is jók akiknek van fegyvere és tudnak lőni... És is tanulom a fegyverforgatást...
34/47 anonim válasza:
hát ha a pasid anime fan akkor lehet valamelyik szereplőnek öltözve jobban bejönnél neki :P
és ha utálja a tűket (mint én) akkor a nővérke ruha offos :D
de egy szexi fehérnemű talán a legjobb választás :)
35/47 A kérdező kommentje:
Egy kicsit már eltértünk a kérdéstől!
Szerintetek mi lehet az oka ha a pasi a szexi barátnője helyett a vacsit válassza elsőként, mondván hogy szereti frissen a kaját és előbb az legyen.
De a csaj is szexi lenne aki beindít.
Akkor győzött a kaja? Jobban beindít a friss kaja mint egy szexi csaj?
2014. nov. 21. 12:02
36/47 anonim válasza:
hát ha majd éhen hal akkor egyértelműen a kaját válassza, de ha nagyon kanos a csajt...és ha mind2 egyszerre...akkor kombózik ahogy előttem írta valaki...de lehet csak rutinból...mert megszokta ezt a sorrendet :)
37/47 anonim válasza:
csak nehogy úgy járj te is hogy felveszel egy fekete latex ruhát, aztán mikor a párod hazajön megkérdi: "Na Batman, mi lesz a vacsora?!" :D :D
38/47 anonim válasza:
Megoldás! Először kaja, küld el megfürödni és egyszercsk a "szexi cuccban" kopogtass be a fürdőbe és menj be utána!!!! Mondván elpakolás közben koszos lett a rucid! Segítse levenni!
40/47 A kérdező kommentje:
Akkor kaja, aztán amíg fürdik, felkapok vmi szexit :) remélem így is jó
2014. nov. 21. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!